Descrierea produsului

Beneficii:

* Cap mare pentru o curatare superioara Capul lat si oval al periutei de dinti Radius este creat pentru a imbunatati sanatatea gingivala si poate reduce riscul bolii parodontale si de inima prin masarea intregii guri - lasandu-ti senzatia de furnicaturi. E ca o vizita la dentist pentru un periaj dentar zi si noapte.  

* De 3 ori mai multi peri Nu numai ca sunt mai multi peri, sunt mai moi si unic aliniati. Asigura presiunea necesara reducerii sangerarii gingivale, recesiunilor si a erodorii smaltului.  

* Design premiat “Easy-Grip” Premiul recunoaste ca forma nu este creata doar ca sa arate bine - manerul periutei Original de la Radius raspunde cerintelor medicilor dentisti care recomanda un unghi de 45 de grade fata de dinti a periutei. Locul special pentru degetul mare este creat pentru un control mai bun si mai usor.  

* Exceptional pentru stangaci! Design-ul periutei de dinti RADIUS Original este creat cu versiuni pentru mana dreapta si mana stanga, in asa fel toata lumea se poate bucura de un periaj dentar luxuriant.  

* Durabila de la inceput De la manerul din celuloza din lemn reciclat  pana la perii creati din nylon din legume, Radius Original este 100% fara petrol sau compusi din petrol.  

 

Din motive de igiena, acest produs nu este returnabil!