Descrierea produsului

Usor de manuit

Multumita tehnologiei de inlocuire a capetelor si a manerului ce tine o viata, Source™ te poti bucura de periuta ta de dinti pentru un timp indelungat. Capul periutei este patentat de Radius si ofera o curatare de lux si in acelasi timp maseaza comfortabil gingiile si ajuta la inlaturarea placii bacteriene. 

Pachetul contine 2 capete.

 

 

1. Capete inlocuibile cu peri premium
Spre deosebire de alte periute de dinti, Source reduce folosirea placticului la fabricare si in acelasi timp cu ajutorul design-ului curbat al perilor moi curata si maseaza gingiile fara a le rani. Are cu 65% mai multe smocuri de peri decat periutele obisnuite.
 
2. Gat mai lung pentru curatarea zonelor dificile
Source are un gat care nu se rupe si este mai lung decat periutele de dinti obisnuite curatarea eficienta in zonele dificil de ajuns(de exemplu molarii de minte).

 

3. Maner reutilizabil cu senzatie naturala
Manerul cu un design unic si elegant, este fabricat din materiale reutilizate - precum lemn, hartie, dolari reciclati - pentru o senzatie placuta si naturala la atingere.

 

4. Maner cu design reversibil - mana dreapta si stanga
E la fel de usor de folosit atat de stangaci cat si de dreptaci datorita design-ului ergonomic care reduce presiune la periaj pe dinti si gingii pentru o igiena orala optima.

 

 

Din motive de igiena, acest produs nu este returnabil!