Descrierea produsului

PERIUTE EASY BABY de la Curaprox este speciapa pentru copii nou nascuti intre 0 si 4 ani

  • Peri CUREN extra fini
  • Capat de curatare cu protectie de cauciuc pentru evitarea accidentelor
  • Capatul periutei protejeaza mucoasa orala
  • Transforma spalatul dintilor într-o joaca
  • Ofera cel mai înalt grad de eficacitate al curatarii.

Culoare - Pink.

Peri CURREN - Soft

Cei 4260 de peri sunt incredibili de fini s i prin urmare face ca spalatul dintilor sa fie distractiv. De asemenea, nu prezinta niciun pericol datorita perilor moi a caror forma se pastreaza chiar daca sunt umeziti, pentru o curatare eficienta si atraumatica.

Capatul de curatare

Capatul periutei este mic s i astfel ajunge pe toate suprafetele dintilor, astfel încât asigura faptul ca nu mai ramâne nici o zona necuratata.

Design

Copiilor le plac lucrurile colorate. În plus mânerul este foarte practic. Mânerul prezinta o forma circulara pentru a ajuta copilul sa aiba o pozitie corecta a periutei e la prima utilizare si de asemenea împiedica copilul sa aplice o presiune mult prea mare în timpul spalarii.

Modul de prezentare

Periuta vine într-un pachet ce contine 2 bucati. O periuta pentru copil, în as a fel încât copilul sa se poata curata singur. A doua periuta este pentru parinte, în as a fel încât acesta sa curete spatiile pe care copilul uita sa le perieze.

Calitate

Dezvoltata de catre Dr.Adrian Lussi cu specializare in s tiinta dentara, aceasta periuta prezinta un design special pentru sugari. Respecta directivele DIN EN ISO 20126.

 

Din motive de igiena, acest produs nu este returnabil!