Produse
0

Descrierea produsului

....Secretul relaxarii se afla chiar sub nasucul celor mici...

* Pernele pentru aromoterapie, sub forma de animalute somnoroase, de plus, sunt umplute cu un amestec exclusiv de levantica 100% pura, ce ofera relaxarea unui somn profund si odihnitor.

* Sunt dovedite stiintific beneficiile lavandei pentru inducerea unei stari de calmare si linistire, fapt ce i-a inspirat pe cei de la CloudB sa combine, intr-un mod unic,  placerea simtului tactil (animalutele sunt fabricate dintr-o tesatura moale de Velboa) cu relaxarea provocata olfactiv de levantica .

* De asemenea, se stie ca lavanda folosita ca aromatizant al atmosferei, ajuta la improspatarea aerului si alunga insectele nedorite .

* Se poate folosi atat acasa, cat si in deplasare, ajutand copilul sa se relaxeze si sa se familiarizeze mai usor cu mediile noi .

* Totodata, aromoterapia cu levantica, oferita de pernele CloudB faciliteaza tranzitia de la timpul petrecut in mod activ, la un somn natural si odihnitor .

* Atat conceptul, cat si dimensiunile pernelor pentru aromoterapie sunt elaborate impreuna cu medici pediatri.

* Pentru un plus de aroma presati usor perna;

* Husa textila exterioara a pernei este detasabila si lavabila;

* Mirosul de levantica persista pana la 5 ani;

* Recomandare : 0 luni - adulti (pentru copii cu varsta pana la 12 luni este recomandat a se pozitiona langa patut, pentru ca bebelusul sa poata beneficia de un somn relaxant si linistit);

* Mirosul de levantica nu are contraindicatii;

* Recomandat in calatorii si deplasari;

* Dimensiune perna: 41 x 36 x 13 cm (dimensiunile variaza putin, in functie de modelul pernei)

* Brand : CloudB USA