Descrierea produsului

Perna de calatorie Semmel Bunny pentru copii este ideala pentru utilizarea acesteia cand copilul dvs. se afla in deplasare, sporindu-i confortul cand acesta se odihneste.

Perna este realizata special pentru a oferi confort sporit si pentru a evita pozitia incomoda a gatului. perna de calatorie pentru copii este ideala pentru utilizarea acesteia cand copilul dvs. se afla in deplasare, sporindu-i confortul cand acesta se odihneste.

Pernuta cu forma ergonomica este realizata dintr-un material moale si confortabil, placut la atingere.

Cei mici se pot odihni in voie pe durata intregii calatorii cu masina sau cu avionul.

Perna este realizata special pentru a oferi confort sporit si pentru a evita pozitia incomoda a gatului.

Perna este produsa din 100% bumbac delicat la atingere si poate fi intretinuta foarte usor.

Produsul poate fi curatat la masina de spalat, la 30 grade C, insa fara balsam de rufe.

Sigikid este o companie nemteaasca de familie care produce jucarii si accesorii pentru copii de peste 50 de ani.

Materialele alese cu grija pentru confortul si siguranta celor mici, designul original si ingenios al produselor de la Sigikid sustin misiunea companiei de a crea lucruri frumoase, educative si memorabile pentru copii.

Toate produsele Sigikid sunt inspectate de mai multe ori inainte de a fi vandute si sunt testate continuu de laboratoare independente pentru a se asigura ca nu indeplinesc numai cele mai înalte standarde internationale, ci si propriile criterii de calitate ale companiei (marcate cu sigla proprie Sigisafe).

Produsele Sigikid sunt certificate conform celor mai inalte standarde europene si internationale in ceea ce priveste siguranta muncii si a mediului, rezistenta si durabilitatea produselor.

Atunci cand daruiti produse Sigikid este important sa stiti ca aceastea sunt fabricate cu responsabilitate fata de planeta noastra, pentru a o pastra cat mai curata pentru generatiile viitoare.

Material interior : 100% poliester

Material exterior : 100% bumbac