Descrierea produsului

Perna cu paturica pentru bebelusi Panda Pad Air + a fost dezvoltata de catre specialistii Candide, dupa ce bebelusii au fost observati pe o perioada mai lunga de timp, aceasta perna fiind adaptata astfel incat sa ofere pozitia de somn corecta (pe spate), in timp ce este permisa libertatea de miscare deplina a bebelusilor.

Model unic dezvoltat de catre Candide Baby!

 

Descriere generala articol: Perna cu paturica, este special destinata sa ofere pozitia corecta a bebeusului de la nastere, in pozitia pe spate.

Intrucat este utilizata pentru a asigura pozitia corecta bebelusului, atunci cand acesta este asezat pe spate, poate fi utilizata in mod ideal impreuna cu perna plan inclinat 15 grade Candide, dar multumita sistemului universal de prindere, poate fi utilizata pe orice suprafata cu unghi inclinat (landou, patut, perna, etc).

Setul este format din:

-          Perna P’tit Panda are interiorul umplut cu spuma visco-elastan cu memorie, iar multumita formei sale, ridica usor capul copilului pastrand forma rotunda a capului. Aceasta perna poate fi detasata de pe paturica si utilizata si individual in landou, patut, pat, etc

-          Perne laterale ergonomice care pastreaza copilul in pozitia corecta, pe spate, in timp ce lasa libertate de miscare bebelusului, datorita formei ergonomice.

-          Paturica cu dimensiunea 60  x 40 cm, pe care se fixeaza pernele cu sistem tip velcro („arici”) in functie de conformatia bebelusului.

Sistem universal de prindere a paturicii pe perne cu plan inclinat sau pe alte suprafete cu plan inclinat.

Materialele din care este realizat:

Perna P’tit Panda este umpluta cu spuma cu memorie, husa fiind realizata din poliester100% (partea care intra in contact cu copilul).

Pernele detasabile au husele realizate din 100% poliester. Husele acestor perne sunt detasabile si lavabile.

Paturica usor matlasata este realizata din 100% ploiester.

Husa lavabila la 30 grade C, manual.

 

Detalii tehnice articol: Lungime paturica: 60 cm Latime paturica: 40 cm, grosime 8 cm

Inaltime :8 cm

Perioada de utilizare: 0 – 6 luni

Perna cu paturica pentru bebelusi Panda Pad Air + Candide

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra