Descrierea produsului

Perna de alaptare E-Kids ofera sustinere perfecta in timpul alaptarii, precum si o pozitie corecta si sigura a copilului.

Rolul pernei de alaptare este de a reduce tensiunea la nivelul coloanei vertebrale si a mainilor.

Aceasta este perfecta pentru utlizare in timpul sarcinii, atunci cand aveti dureri de spate, dar se poate folosi si in etapele ulterioare ale dezvoltarii copilului.  Il va ajuta pe cel mic sa isi mentina pozitia corecta in timp ce sta culcat.

Perna de alaptare E-Kids este fabricata din velur moale, catifelat, certificat Öko-Tex Standard 100, iar in interior este umplut cu vatelina cu proprietati hipoalergenice.

Dimensiuni :

  • latime : 55 cm

  • lungime : 25 cm

Materialele folosite in procesul de fabricatie respecta standardul Öko-Tex Standard 100, fiind cel mai important standard de siguranta pentru textile. Produsele care au certificatul Öko-Tex Standard 100 nu contin substante nocive, de ex. pesticide, clorofenoli, formaldehida, coloranti alergenici, coloranti azoici interzisi sau metale grele extractibile. Certificarea Öko-Tex Standard 100 este acordata numai textilelor ale caror componente au fost testate in fiecare etapa a productiei si au obtinut rezultate pozitive.

Instructiuni pentru curatare:
Spalati manual sau la masina de spalat.
De evitat centrifugarea sau daca este posibil uscati la viteza cea mai mica.
Temperatura maxima: 30 grade
Folositi detergenti delicati si nu utilizati agenti care contin inalbitor.