Descrierea produsului

Nuvita FeedFriend Perna Gravide si alaptare 5300 - Grey stars

Nuvita FeedFriend Perna pentru alaptare, este ideala atat pentru a-i oferi suport mamicii cat si pentru bebelusi.

Caracteristici:

- Perna Nuvita FeedFriend este fabricata pentru a oferi mamicii si bebelusului confortul si suportul necesar in timpul alaptarii, dar si pentru sustinerea bebelusului atunci cand incepe sa stea in sezut in prima etapa de crestere.

- Umpluta cu micro-particule speciale ce permit pernei sa se adapteze corpului mamei pentru a-si hrani bebelusul in mod confortabil.

- Este ergonomica, construita pentru a sprijini spatele incurajand mentinerea unei pozitii ferme, drepte pentru alaptat si pentru a ridica bebelusul la inaltimea si pozitia corecta.

- Are o suprafata extinsa (30 cm) fata de pernele standard ce permite asezarea bebelusului pentru alaptare intr-o pozitie foarte confortabila.

- Dotata cu centura de blocare pentru a mentine perna in pozitie ferma in jurul taliei mamei. Acest lucru ii ofera siguranta mamicii care isi poate folosi mainile in mod liber.

- Are un buzunar ascuns, ideal pentru pastrarea sticlelor pentru bebelusi sau a accesoriilor pentru hranire.

- Perna este antialergica (hipoalergica) si lasa pielea sa respire.

- Husa este din bumbac si are certificat de calitate OEK-TEX - garanteaza absenta substantelor nocive si a alergenilor ce ar putea veni in contact cu pielea mamei si a copilului.

- Husa prevazuta cu fermoar pentru a se putea indeparta si spala (se poate spala in masina la 40°)