Descrierea produsului

Perna termica din plus pentru copii cu samburi de cirese poate fi folosita pentru un somn linistit.Aceasta pernuta este un remediu traditional de a scapa de anumite dureri, datorita caldurii confortabile. Luand forma corpului, aceasta va ofera relaxare.

* Se poate utiliza pentru calmarea diverselor afectiuni, in caz de raceala, pentru colici sau pentru ameliorarea durerilor cauzate de lovituri, contuzii, entorse sau muscaturi de insecte.

* Pernuta este umpluta cu un saculet cu samburi de cirese, 100% naturali, cu proprietati de mentinere a temperaturii ridicate sau scazute, pentru un timp indelungat.

* Proprietatile termice ale samburilor de cirese au fost dovedite stiintific, fiind un vechi remediu naturist elvetian.

* Acestia pot retine pentru mult timp caldura sau frigul, eliberandu-l treptat in organism. Aceasta perna termica din plus poate fi utilizata la orice varsta a copilului dvs. sub supravegherea unui adult.

* Imbracamintea moale de plus este foarte confortabila pentru cei mici, oferindu-le siguranta atunci cand nu se simt bine.

* Un produs care foloseste beneficiile naturale ale terapiei calde sau reci, in tratamentul utilizatorului.

* Design apreciat de copii mici.

* Samburi de cirese 100% naturali, fara medicament sau chimicale

- Exemple de aplicare la cald: dereri in gat, bronsita, raceli, constipatii, contractii musculare, dureri reumatice, colici, dureri menstruale, etc

- Exemple de aplicare la rece: muscaturi de insecte, contuzii, varice, dureri de cap, migrene, dureri reumatice acute, sciatica, lumbago,febra

Varsta recomandata : 0luni +

Dimensiuni : 18x13 cm

Pernuta anticolici cu samburi de cirese Owl Blue

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra