Descrierea produsului

Pernuta decorativa, Nobodinoz Cloud, 30x58cm, crem

Textilele decorative pentru camera pot avea diverse forme, materiale si culori. Realizeaza cu ajutorul acestora amenajari de poveste si creeaza un univers unic pentru cel mic. Pornind de la asternuturi de pat, perdele sau pernute decorative, putem dezvolta imaginatia celui mic prin crearea unui decor de poveste. Am selectat atent o gama de produse ce se remarca prin calitate, design si care sunt certificate pentru siguranta.

Pernutele decorative reprezinta unul dintre accesoriile preferate in decorarea camerei. Disponibile in nenumarate forme si culori, acestea sunt alaturi de cei mici in crearea celor mai frumoase povesti, uneori fiind folosite de acestia ca si jucarii.

Nobodinoz este un brand francez si spaniol pentru bebelusi, copii si adulti, fondat de Murielle si Roman Bressan in 2012. Produsele Nobodinoz se remarca prin design original si indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate. Materialele sunt create in Barcelona exclusiv pentru Nobodinoz, procesele fiind unele ecologice si sustenabile.

Aceasta pernuta este draguta si pufoasa precum un norisor. Datorita texturii sale si micilor ciucurasi ce o inconjoara, cei mici vor descoperi o sursa de distractie dar si de dezvoltare a simturilor, in timp ce iti va inveseli amenajarea camerei. Creeaza combinatii alaturi de celelalte pernute in diverse forme, din aceeasi colectie: Sunny, Pierrot si Snowy.

> Forma de norisor cu ciucurasi simpatici.

> Material moale la atingere din jerseu si bumbac organic texturat.

> Dimensiune: 30x58cm.

> Disponibile in 3 variante de culoare.

> Bumbac Organic originar din SUA si certificat GOTS - Clasa I OEKO-TEX - Sigur pentru piele bebelusului - Sigur pentru planeta.

> Fabricat in Barcelona de catre Nobodinoz.