Descrierea produsului

In timpul sarcinii, o astfel de pernuta pentru gravide este sprijinul ideal de care mamica are nevoie pentru relaxare si odihna. Daca alegeti pernuta pentru alaptat, ii garantati bebelusului o pozitie sanatoasa si confortabila in timpul mesei. Pernuta poate fi folosita si pentru a-l legana pe cel mic, fiind culcusul perfect pentru el. Culoarea neutra si modelul dragalas cu bufnita completeaza decorul diafan al camerei de bebe.

Pernuta pentru alaptat Baby Dan Love Birds este certificata Oeko-Tex conform standardelor europene de calitate si siguranta. Husa este realizata din bumbac si este lavabila, astfel ca o puteti curata si aveti certitudinea ca bebe este inconjurat de materiale curate si sigure pentru el. Umplutura este realizata din poliester. 

Baby Dan este o companie daneza cu traditie de peste 60 de ani, care produce echipamente pentru siguranta, textile si mobilier pentru copii cu varste cuprinse intre 0 si 5 ani. Misiunea pe care si-o asuma Baby Dan este aceea de a crea spatii sigure pentru cei mici, iar produsele sunt premiate international pentru calitatea si functionalitatea lor fara compromis si sunt testate pentru a asigura lipsa oricaror substante daunatoare pentru cei mici.