Descrierea produsului

Pilota fuji Nobodinoz Birds 100x140cm crem

Atunci cand bebe doarme, este de datoria noastra sa ii facem visele mai placute si somnul confortabil. Prin alegerea mobilierului si accesoriilor de calitate suntem mai aproape de acest obiectiv. Am selectat atent o gama de produse ce se remarca prin calitate, design si siguranta.

Accesoriile textile pentru pat sunt foarte importante intrucat, alaturi de saltea si patut, joaca un rol cheie in confortul celor mici. Materialele de calitate precum si recomandarile de utilizare sunt factori principali in alegerea celor mai bune produse. De asemenea, certificarea textilelor indica faptul ca produsele sunt testate si indeplinesc cele mai inalte standarde de siguranta.

Nobodinoz este un brand francez si spaniol pentru bebelusi, copii si adulti, fondat de Murielle si Roman Bressan in 2012. Produsele Nobodinoz se remarca prin design original si indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate. Materialele sunt create in Barcelona exclusiv pentru Nobodinoz, procesele fiind unele ecologice si sustenabile.

In serile racoroase pilota ofera caldura si confortul de care au nevoie cei mici. Imprimeul Haiku Birds va aduce prin delicatetea sa un plus de eleganta patului, culorile neutre ale acestuia asigurand atmosfera calma inainte de somn.

> Dimensiune: 100x140cm.

> Bumbac organic, matlasata.

> Ciucuri eleganti.

 

 

Pilota fuji Nobodinoz Birds 100x140cm crem

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra