Descrierea produsului

Pista masini muzicala Winfun
Pista de masini de la Winfun suna distractiv si ajuta la dezvolatrea copilului dvs.
Creata ca o harta detaliata care descrie o zona a orasului, pista ii va ajuta pe copii sa inteleaga mai bine drumurile, casele si copacii.
Designul si culorile de pe pista stimuleaza in copil, de asemenea, dragostea pentru natura.
Moduri audio multiple
- Generatorul de sunet al pistei a fost presetat in 2 moduri vii diferite, pentru a descrie sunetele familiare ale vietii. Cu fiecare mod, copilul va experimenta o calatorie diferita in noul teren.
- De fiecare data cand copilul apasa un buton diferit, pista va emite sunete caracteristice zonei cu logo-ul imprimat pe buton. In acest fel, el isi va extinde cunostintele despre sunete familiare in viata de zi cu zi. Dezvoltare complet
- Cand conduci o masin mica, manerul mainii este, de asemenea, instruit sa fie mai precis si rigid. Pentru a se indeparta de sosea, copilul va trebui sa se concentreze mai mult si mai precis.
- Suprafata este realizata din material impermeabil, asigurand durabilitatea produsului, chiar daca copilul a turnat accidental apa pe pista in timpul jocului.
- Partea inferioara a pistei are o aderenta buna. Aceasta functie ofera copilului un moment jucau 537;, fara teama de intrerupere din cauza ruperii pistei.
Varstarecomandata: 18 luni - 4 ani.
Dimensiuni produs: 111.8 x 50.8 x 3 cm.

Pista masini muzicala Winfun

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra