Descrierea produsului

Piureurile Pumpkin Organics sunt obtinute din legume si fructe organice, crescute in sol controlat, de proveniența 100% Germania.

Avantajul compozitiei unice a acestora, in comparatie cu al altor produse similare este acela ca gustul dulce este dat, nu de un adaos de zahar sau  de fructoza, asa cum se obisnuieste in retetele clasice , ci este extras, in general,  din legume cu gust dulceag ( dovlecel, cartof dulce, dovleac, morcov, etc. ), obtinand in acest fel, piureuri sanatoase cu un continut redus de fructe, fara insa a denatura in vreun fel, gustul delicios. 

Mai mult decat atat, compozitia piureurilor pastreaza, intr-o proportie calculata in functie de varsta copilului,  fibre din structura legumelor si fructelor, pentru a sustine procesul de digestie, in cel mai natural mod posibil.

Prin aportul de nutrienti si gustul echilibrat, acestea ofera calea cea mai buna catre o alimentatie sanatoasa. 

Produs bio, fara zahar adaugat, fara conservanti, fara aditivi daunatori, cu continut mare de legume 

Ideal pentru o dieta sanatoasa a bebelusilor aflati in perioada de diversificare si descoperire a unor noi gusturi.

In laptele matern exista doar 7g de zahar, in mod natural. De ce ar trebui sa avem mai mult decat a lasat natura, in produsele noastre?

✓ Legume, fructe si cereale, extra sanatoase
✓ Fara zahar adaugat
✓ Continut foarte mic de zaharuri regasit in mod natural in ingredientele din compozitie: doar 6,9 g / 100g
✓ Fara aditivi, conservanti sau coloranti
✓ Fara gluten, vegetarian si vegan
✓ Ambalaj reciclabil
✓ Gustare delicioasa - perfecta atat acasa, cat si in calatorii

Uleiul de rapita reprezinta o sursa naturala de acizi grasi omega-3, foarte importanti pentru dezvoltarea sanatoasa a bebelusilor.

Ingrediente:

  • piure de cartofi dulci 35%,

  • piure de afine 15.5%,

  • piure de pere 10%,

  • piure de sfecla rosie 9,5%

  • piure de mere 9,5%,

  • piure de mango 7,5%,

  • fulgi de ovaz 3%,

  • ulei de rapiță 2%,

  • suc de lamaie.

* ingredientele provin din culturi organice controlate 

Combinatia unica de legume, fructe si cereale ofera aportul necesar de nutrienti ideali pentru o alimentatie sanatoasa, toate acestea desavarsite de un gust delicios, placut de la prima gustare, de catre cei mici.

Pouchul ( recipientul  flexibil ) Pumpkin Organics FUN, recomandat incepand cu luna a 6-a, contine legume, fructe si cereale si este alegerea perfecta pentru gustarile din timpul calatoriilor sau cele dintre mesele principale.

Continutul preponderent al legumelor sustine digestia sanatoasa si dezvoltarea echilibrata a copiilor, prin aportul de nutrienti, necesari fiecarei perioade de crestere.

CONTINE gluten.