Descrierea produsului

Piureurile Pumpkin Organics sunt obtinute din legume si fructe organice, crescute in sol controlat, de proveniența 100% Germania.

Avantajul compozitiei unice a acestora, in comparatie cu al altor produse similare este acela ca gustul dulce este dat, nu de un adaos de zahar sau  de fructoza, asa cum se obisnuieste in retetele clasice , ci este extras, in general,  din legume cu gust dulceag ( dovlecel, cartof dulce, dovleac, morcov, etc. ), obtinand in acest fel, piureuri sanatoase cu un continut redus de fructe, fara insa a denatura in vreun fel, gustul delicios. 

Mai mult decat atat, compozitia piureurilor pastreaza, intr-o proportie calculata in functie de varsta copilului,  fibre din structura legumelor si fructelor, pentru a sustine procesul de digestie, in cel mai natural mod posibil.

Prin aportul de nutrienti si gustul echilibrat, acestea ofera calea cea mai buna catre o alimentatie sanatoasa. 

Produs bio, fara zahar adaugat, fara conservanti, fara aditivi daunatori, cu continut de legume de pana la 61% .

Ideal pentru o dieta sanatoasa a bebelusilor aflati in perioada de diversificare si descoperire a unor noi gusturi.

✓ Legume extra sanatoase: 61%
✓ Fara zahar adaugat
✓ Continut foarte mic de zaharuri regasit in mod natural in ingredientele din compozitie: doar 5,5 g / 100g
✓ Fara aditivi, conservanti sau coloranti
✓ Fara gluten, vegetarian si vegan
✓ Ambalaj reciclabil
✓ Gustare delicioasa - perfecta atat acasa, cat si in calatorii

  Dovleacul dulceag si morcovii se armonizeazaintr-un gust perfect cu merele delicioase, piersicile aromate si bananele dulci! Consistenta fina si gustul delicios transforma astfel, aceasta gustare, intr-o adevarata placere.

Ingrediente:

  • morcov 26%,

  • banane 12%,

  • dovleac 35%,

  • piersici 5%

  • mere 22%

* ingredientele provin din culturi organice controlate 

Pouchul ( recipientul  flexibil ) Pumpkin Organics FUN, recomandat incepand cu luna a 6-a, contine 61% legume si este alegerea perfecta pentru gustarile din timpul calatoriilor sau cele dintre mesele principale.

Continutul preponderent al legumelor sustine digestia sanatoasa si dezvoltarea echilibrata a copiilor, prin aportul de nutrienti, necesari fiecarei perioade de crestere.