Descrierea produsului

* Cu revolutionarele jocuri tip mozaic din noua gama Quercetti Pixel Art, poti crea adevarate opere de arta care ii vor incanta deopotriva atat pe copii cat si pe adulti.

* Tot ce trebuie sa faci este sa asezi plansa model deasupra placii de joc, apoi sa incepi sa fixezi piesele de mozaic tip Peg.

* Piesele au 6 culori, dar daca iti vei privi opera de la distanta, vei vedea cum culorile se contopesc si rezulta o imagine cu culori si nuante noi, asemanatoare unei fotografii.

* Este acelasi principiu numit “mixarea spatiala a culorilor” pe care il foloseau Pintilistii la sfasitul secolului al XIX-lea.

* Aceasta tehnica este folosita si atunci cand se printeaza pe hartie, fie pentru a reproduce fotografii, fie ele alb-negru sau color, imaginea trebuie mai intai descompusa intr-o serie de puncte colorate foarte mici care apoi sunt recompuse de ochiul uman.

* Setul include 6 tuburi pentru pastrarea pieselor mozaic tip Peg, cate unul pentru fiecare culoare.

* In joc mai sunt 9 planse de lucru si o rama pentru a putea agata pe perete mozaicul rezultat, la fal ca si in cazul unei picturi.

* Cu Pixel Art aveti tot ceea ce va trebuie pentru a va decora camera si a va uimi prietenii cu operele de arta extrem de rafinate, ca o explozie de culoare, create chiar de voi.

* Jocul contine:

- 10800 piese tip Peg in 6 culori;

- 9 placi de lucru interconectabile;

- 1 rama pentru tabloul mozaic;

- 9 carduri cu modele;

- 1 poster cu model;

- Instructiuni de joc.

* Joc nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani deoarece contine piese mici ce pot fi inghitite.

* Jocul este recomandat copiilor mai mari de 10 ani.

Pixel Art - Tutankhamon

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra