Descrierea produsului

Pachetul contine 2 role de banda Textilit cu argila, de 5m lungime x 8.5cm latime, din care se poate taia cat este nevoie.

Rolele sunt gata de folosit, fiind deja impregnate cu argila verde (trebuie doar umezite).

Textilit este o inovatie creata exclusiv in laboratoarele Argiletz.

Textilit concentreaza toate proprietatile benefice ale argilei verzi, intr-o bucata de material din celuloza, care serveste la tratamentul durerilor articulare, musculare sau a incheieturilor, precum si la recuperarea in urma loviturilor, hematoamelor ori a juliturilor.

Practic, Textilit aduce la indemana plasturi-bandaj pt recuperare, care sunt deja tratati cu argila verde 100% naturala.

Plasturii Textilit sunt 100% biodegradabili.

Mod de folosire:

Taiati la dimensiunea care va este necesara. Inmuiati in apa calduta si aplicati pe zona afectata, cu partea mai inchisa la culoare direct pe piele. Nu lasati sa se usuce si umeziti din cand in cand, pt a activa argila si a o face sa remedieze cat mai repede. Mineralele din argila sunt activate si lucreaza atunci cand ea este umeda.

Argila verde, plina ochi de minerale si vitamine, face minuni pt epiderma. 

Beneficiul important al argilei din Textilit este capacitatea de a remedia durerile reumatice, de articulatii sau incheieturi si de a regenera pielea in urma loviturilor sau juliturilor.

Plasturi Textilit Strips bandaj cu argila verde Argiletz

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra