Plus Bebelusi Oita inel dentitie 12 cm cu zornaitoare Artesavi

36Lei

Plus Bebelusi Oita inel dentitie 12 cm cu zornaitoare Artesavi

Cod: ST17X2019D
Produsul nu este momentan in stoc!
Selecteaza culoarea
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 0-3 ani
Pentru: Baieti si Fetite

Inelul de dentitie este un accesoriu foarte util pentru bebelusi, realizat din plus foarte delicat si placut la atingere, usor de intretinut si rezistent la spalare. Materialele sunt alese cu grija si sunt adecvate copiilor inca de la nastere. Detaliile faciale ale oitei sunt cusute si nu exista elemente de plastic aplicate. Inelul de dentitie este brodat cu o floricica si o albinuta care zboara si are inclusa si o zornaitoare, care va atrage atentia copilului si-l va determina sa apuce inelul. Dimensiuni (H x L): 12 x 13.5 cm. Disponibil in 2 variante de culoare: vernil, lila.

Argumente:

Material babytex potrivit pentru orice varsta, moale si rezistent la spalare. Toate materialele sunt alese cu deosebita atentie pentru ca jucariile sa fie perfect adecvate micutilor. Fiecare jucarie Artesavi este supusa testelor privind rezistenta fizica, caracterul toxic si inflamabilitatea plusurilor.

Important:

Artesavi pune foarte mare accent pe calitate, nu doar a materialelor folosite, cat si a intregului proces de productie, care este certificat ISO 9001. Produsele sunt conforme cu standardele europene privind siguranta jucariilor: EN 71 partile 1-2-3. Teste aditionale efectuate: certificat pentru saliva (ofera siguranta in joaca si pentru nou-nascuti) si toxicitate (nu contin coloranti toxici).

Avertismente:

Scoateti toate elementele ambalajului inainte de a da jucaria unui copil. Se poate spala la masina la 30 grade, introdus intr-o fata de perna, folosind un program de rufe delicate. A nu se calca. A nu se curata chimic. A nu se inalbi cu clor.

Material: Plus moale
Tip ambalaj: Blister
Greutate: 0.030 kg

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!