Descrierea produsului

Poarta de siguranta Avantgarde face parte dintr-o colectie de sisteme de siguranta menite sa ii tina pe cei mici feriti de pericole in timp ce se joaca prin casa. Ea se monteaza usor, fara a fi nevoie de gauri in perete si se integreaza frumos in decorul casei.

Datorita sistemului True Pressure Fit, poarta de siguranta sta fixata perfect intre doi pereti datorita presiunii si nu cu ajutorul suruburilor sau a altor elemente de fixare. Astfel, copiii nu pot misca poarta de siguranta, insa adultii o pot deschide printr-o singura miscare, din ambele parti.

Poarta de siguranta are inaltimea de 73 cm si poate fi montata la capatul de sus sau de jos al scarilor, la usa bucatariei, a baii, in preajma semineului sau a altor zone si camere in care copiii pot intra doar sub supravegherea parintilor.

Poarta cu doua extensii poate fi folosita pentru blocarea unei intrari late de 73 cm.

Acest model poate fi suplimentat cu cel mult 6 extensii, ajungand la 109.7 - 117.1 cm .

Material : polietilena si otel acoperit cu pulbere. 

Poarta de siguranta Avantgarde dispune de un indicator care semnalizeaza fixarea corecta a acesteia intre pereti, pentru a garanta faptul ca nu exista niciun risc pentru cei mici. Portile Avantgarde au certificarea europeana EN1930:2011 si sunt recomandate copiilor cu varste de pana la 2 ani. 

Poarta de siguranta cu fixare sub presiune Avantgarde BabyDan natur

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra