Descrierea produsului

Poarta de siguranta cu o extensie Baby Dan Two-Way Auto Close face parte dintr-o colectie de sisteme de siguranta menite sa ii tina pe cei mici feriti de pericole in timp ce se joaca prin casa. Ea se monteaza usor, fara a fi nevoie de gauri in perete si se integreaza frumos in decorul casei.

Datorita sistemului de fixare prin presiune, poarta de siguranta sta fixata perfect intre doi pereti fara a fi nevoie de montarea ei cu ajutorul suruburilor sau a altor elemente de fixare. Astfel, copiii nu pot misca poarta de siguranta, insa adultii o pot deschide printr-o singura miscare.

Poarta de siguranta Two Way Auto-close are o inaltime de 73 cm si poate fi montata la capatul de sus sau de jos a scarilor din casa, la usa bucatariei, a baii, in preajma semineului sau a altor zone si camere in care copiii pot intra doar sub supravegherea parintilor. Poate acoperi o deschidere de 79.6 pana 86.5 cm cu ajutorul extensiei incluse in pachet. Poarta poate fi suplimentata cu cel mult 2 extensii, ajungand la o latime de 86 - 93.3 cm.

Poarta de siguranta dispune de un indicator care semnalizeaza fixarea corecta a acesteia intre pereti, pentru a garanta faptul ca nu exista niciun risc pentru cei mici. De asemenea, poarta de siguranta Two-Way Auto Close are un sistem de inchidere automata care determina inchiderea si blocarea ei dupa fiecare intrare sau iesire. Portile Two-Way Auto Close au certificarea europeana EN1930:2011 si sunt recomandate copiilor cu varste de pana la 2 ani.


Baby Dan este o companie daneza cu traditie de peste 60 de ani, care produce echipamente pentru siguranta, textile si mobilier pentru copii cu varste cuprinse intre 0 si 5 ani. Misiunea pe care si-o asuma Baby Dan este aceea de a crea spatii sigure pentru cei mici, iar produsele sunt premiate international pentru calitatea si functionalitatea lor fara compromis si sunt testate pentru a asigura lipsa oricaror substante daunatoare pentru cei mici.

Poarta siguranta bebelusi cu o extensie Baby Dan Two-Way Auto Close

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra