Descrierea produsului

Aceasta poarta de siguranta pentru copii are doua indicii colorate ceea cea garanteaza functionarea fiabila si sigura. Cand indicatorul este rosu, poarta este deschisa; cand este gri, poarta este inchisa.

Extensia de 7 cm este inclusa. Poarta de siguranta Close'n Safe poate fi montat si pe balustrade, nu doar intre tocuri de usi, utilizat pe latime de 75-88 cm.

Asamblarea este usor si rapid. Poarta de siguranta este fixata in pozitia corecta cu ajutorul suruburilor de reglare. Nu necesita insurubare cu burghiul.*

Poarta de siguranta Close'n Safe are mecanism manual dublu de blocare. Close'n Safe poate fi manuit doar cu o singura mana si se poate deschide in ambele parti. De asemenea, portita, poate fi blocat intr-o parte sau in ambele parti cu opritorul, daca este necesar.

Asigurati-va acasa in conditii de siguranta pentru copii si animale de companie cu poarta Close'n Safe pentru usa sau scara.

*Instructiuni de asamblare:

Acest produs este o poarta pentru usa sau scara auto-reglabila. Ce inseamna asta?

Usa poartitei este fixat cu doua cabluri pentru un transport usor. Scoateti cablurile inainte de instalare. Apoi, urmati instructiunile. Dupa ce ati asamblat toate elementele de conectare (+ extensia, daca este cazul) ai suruburile de reglare pe poarta, pozitionati poarta intr-un toc sau intre perete si balustrada. Partea laterala este initial stramt, dar prin strangerea suruburilor de reglare la mecanismul de inchidere, se fixeaza într-o pozitie paralela. 

Dimensiuni : 82 x 4.5 x 72 cm