Descrierea produsului

PROTECȚIE PROFESIONALĂ A LACTAȚIEI

RECOMANDATĂ DE PERSONAL MEDICAL DE SPECIALITATE (recomandată de medici ai Spitalului Ujastek din Cracovia) 

In opinia cadrelor medicale de la Spitalul Ujastek, pompa de sân LOVIi Prolactis reprezintă un dispozitiv extrem de eficient în rezolvarea majorității probleme-lor de lactație. Aceasta menține procesul lactației foarte eficient, realizând extragerea laptelui din sân chiar și în cazurile severe de stagnare a laptelui. Opțiunea reglării intensității de sucțiune permite mulgerea fără durere chiar și atunci când sfârcurile sunt foarte inflamate.

NATURAL, RITM DE HRĂNIRE ÎN 2 FAZE

Faza 1 (stimularea fluxului de lapte) și faza 2 (mod intens/profund de mulgere) reproduc perfect schimbările de ritm și mod ale bebelușului în timpul hrănirii naturale. 

OPTIUNEA REGLĂRII PRECISE A FORȚEI DE SUCȚIUNE 

Butonul de reglare a forței de sucțiune și display-ul permit setarea exactă și con-trolul viguros al forței de mulgere. 

OPȚIUNEA EXTRAGERII LAPTELUI PRIN METODA MANUALĂ

Elementele furnizate împreună cu setul ce conține Pompa de sân Prolactis per-mit transformarea acesteia într-o Pompă de sân LOVI Protect - aceasta din urmă fiind o pompă de sân manuală. 

 

Pompa de sân Lovi Prolactis imită perfect modul natural în care bebelușul se hrănește la sân. 

Pompa de sân Prolacvtis, imită modul în care bebelușul se hrănește în mod natural la sânul mamei, folosind 2 ritmuri de hrănire. Modul de stimulare a lactației - un mod rapid și superficial și modul intens/profund care redă suptul activ, eficient. 

Setul include: panou de control, pompă de sâs cu biberon Medical+ de 150ml, set pentru stocarea laptelui (disc de etanșare, capac, capac-pahar pentru hrănire), dispozitiv de masaj, acceso-rii pentru extragerea manuală a lap-telui (schimbarea câtorva accesorii transformă pompa de sân electrică în pompă de sân manuală), unitate de alimentare cu energie, geantă cu curea, piese de schimb (rezerve), 10 buc. tampoane de sân și Ghidul de Alăptare LOVI. 

 

85% dintre mămicile implicate în studiile clinice confirmă faptul că problema lor de lactație și oricare altă problema care presupune folosirea unei pompe de sân a fost rezolvată cu succes.

(testarea Pompei de sân LOVI Prolactis și LOVI Protect pe un grup de 40 de femei supravegheate de moașe și  consultanți de lactație)

90% dintre mămicile implicate în studiile clinice au confirmat o mulgere rapidă și eficient.

 

Alimentare cu curent electric sau baterii.

 

Din motive de igiena, acest produs nu este returnabil!

Pompa de san 2 n 1 manuala si electrica Lovi Prolactis

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra