Descrierea produsului

Pompa electrica de san BEBUMI BS1 are un design unic ce garanteaza confortul in timpul procesului de colectare a laptelui. Acesta este asigurat de pozitia confortabila ce poate fi luata in timpul alaptarii, dar si de pernutele de masaj delicate care stimuleaza lactatia in cel mai placut mod.

Laptele este colectat rapid si delicat cu ajutorul pompei compacte. Designul acesteia asigura cel mai simplu mod de utilizare: asamblare, colectare si curatare.

Beneficii:

  1. Tetina Moale si Flexibila pentru confortul lui Bebe

Tetina biberonului este moale si elastica. Bebe are senzatia ca mananca de la pieptul mamei, tetina imitand perfect forma sanului si a sfarcului. Datorita materialului flexibil, bebe poate manca mult mai usor, reducandu-se timpul de alaptare.

  1. Pernuta de masaj pentru confortul mamei

Pernuta de masaj stimuleaza lactatia intr-un mod placut, creand senzatia de alaptare a bebelusului. Laptele este colectat rapid si delicat cu ajutorul pompei compacte in timp ce are loc masarea usoara a mamelonului.

  1. Design unic si asamblare intuitiva

Designul pompei asigura utilizarea usoara a produsului. Dupa pompare, laptele curge in mod automat direct in biberon. Datorita asamblarii rapide, toate piesele pot fi usor separate si curatate in masina de spalat vase sau cu detergent.

  1. Controlul intensitatii de pompare

Datorita butoanelor de setare a modului de pompare, poate fi aleasa intensitatea optima cu diferite niveluri de pompare si de masare: pana la 20 de niveluri. Butoanele de reglare permit setarea regimului potrivit de pompare, crescand sau reducand intensitatea, in dependenta de confortul mamicii.

  1. Siguranta totala

Materialul din care este confectionata pompa electrica de san este inofensiv. Acesta nu contine BPA (bisfenol) sau alte substante toxice PP si este rezistent la temperaturi inalte.

  1. Toate substantele nutritive pentru Bebe

Alaptarea la san a copilului in primul an de viata este extrem de importanta pentru sanatatea micutului. Laptele matern contine cele mai multe substante nutritive pentru micut si este extrem de hranitor. Datorita pompei de san electrice, se colecteaza laptele matern care asigura dezvoltarea anticorpilor sanatosi in organismul lui bebe si ii crese imunitatea.

  1. Stocarea laptelui

Laptele poate fi usor colectat si pastrat la frigider sau congelator, astfel incat bebelusul sa-si primeasca hrana oricand. Dimensiunile reduse si forma compacta a pompei, permite transportarea acesteia si pomparea in orice loc.

  1. Reducerea flatulentei cu 90%

Odata cu dezvoltarea copilului, se mareste si cantitatea de lapte produsa si consumata. Cu toate acestea, bebe mananca mai putin si inspira mai mult. Aceasta ii poate face rau la digestie, provocand un schimb de gaze ineficient. Datorita pompei care functioneaza dupa principiul „Aer-Pompare-Eliminare”, lactatia se stimuleaza in mod natural, iar bebe primeste substantele nutritive necesare fara a inspira aer in plus.

Timp de utilizare:

Primele 6 luni de viata a lui bebe.

Pompa de san se recomanda a fi utilizata de la 0-6 luni de viata a micutului.

Doar dupa primele sase luni de viata, se pot adauga treptat si alte suplimente alimentare.

Piese componente:

  • Capac protector de praf
  • Pernuta de masaj pentru pompa de san
  • Baza si tub
  • Diafragma din silicon
  • Supapa
  • Biberon pentru hranire
  • Tetina
  • Motor
  • Incarcator (adaptor putere)

Caracteristicile produsului:

Cupele pompei electrice sunt concepute exact dupa fiziologia umana, imitand perfect forma sanului. Designul pernutelor moi au prevazut petale pentru masarea confortabila a pieptului si stimularea lactatiei in mod natural. Pompa este compatibila cu toate dimensiunile de biberoane: atat cu cele mici, cat si cu cele care au un calibru mai mare. Materialul este rezistent si corespunde standardelor internationale LFGB, CE, ROHS. Pompa electrica este usor de utilizat si de curatat, fiind un produs sigur si inofensiv.

Specificatii:

Tip: electrica simpla

Numar pompe: una (simpla)

Material: polipropilena (fara bisfenol A)

Culoare: transparenta/albastru

Regim masare: 20 nivele de intensitate

Regim lactatie: 20 nivele de intensitate

Regim  pompare: 20 nivele de intensitate

Autonomie baterie: 40min-60min

Din motive de igiena, acest produs nu este returnabil.

Pompa de san electrica Bebumi BS1 blue + set 30 pungi

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra