Descrierea produsului

Design ergonomic si modern Control foarte bun asupra vitezei si puterii de suctiune 

Permite pomparea intr-un recipient de stocare sau direct intr-o punga de stocare Pompa One Hand poate fi folosita cu orice alta dimensiune de cupa colectoare Inainte de a naste un bebelus, majoritatea mamelor intra in febra cumparaturilor. De multe ori cumparam si multe lucruri mai putin folositoare.

O pompa de san manuala intra mereu in aceasta discutie. Cunosc mame care isi cumpara o pompa de san de la prima farmacie, doar sa stie ca au in casa. Eu va propun sa amanati putin momentul cumpararii pana cand va aparea realmente nevoia unei astfel de achizitii. Iar atunci cand va fi cazul, sa luati o decizie informata.

Pompa de san, manuala sau electrica, este un instrument cu efecte asupra lactatiei, corpului mamei si starii de bine a bebelusului.

De aceea, cred ca o pompa de calitate va face diferenta.

Intre ideea ca pompatul este un chin si cea a faptului ca poate deveni o activitate usoara si benefica.

ALEGE O POMPA DE SAN MANUALA POTRIVITA

Va propun spre prezentare o pompa de san manuala – One Hand. Are un design modern si ergonomic. Iar lucrul acesta se traduce printr-un control foarte bun asupra vitezei si puterii de suctiune oferit mamei doar printr-o strangere de mana.

Pentru o stimulare a lactatiei, puteti folosi pompa One Hand la un san, in timp ce la celalalt bebelusul suge.

De asemenea, pompa permite pomparea intr-un recipient de stocare sau direct intr-o punga de stocare Store’n Pour™.

Pompa One Hand poate fi folosita cu orice alta dimensiune de cupa colectoare CustomFit Flange System™.

Daca dimensiunea de cupa standard (25mm) inclusa nu se potriveste, alte 6 dimensiuni sunt disponibile in magazin (acestea se achizitioneaza separat).

 

Din motive de igiena, acest produs nu este returnabil!