Descrierea produsului

Pompa manuala BAYBY BBP 1000 este un echipament de baza pentru toate mamele care alapteaza. Ajuta la rezolvarea lipsei actuale sau a excesului de lapte matern, permite mamei sa se îndeparteze de copil si sa nu întrerupa programul de hranire a micutului. Rezolva, de asemenea, situatii în care copilul nu se poate alapta direct din sân, fie din cauza mamei sau pentru ca copilul nu este capabil sa suga.

Extractorul este extrem de usor, silentios si foarte discret datorita dimensiunilor sale mici. În plus, este usoara si bine tinuta, astfel încât o singura mâna este suficienta pentru folosire. Datorita sistemului cu doua faze, extractia este extrem de delicata fata de tesutul mamar.

Datorita formei sale, mamele pot sta confortabil, ceea ce ajuta la usurarea aspiratiei laptelui. Pieptarul de silicon formeaza un tampon special pentru mamelon, care adera perfect la sân, se formeaza un vacuum manual pentru a mimica aspiratia naturala si respiratia copiilor. În prima etapa, aceasta imita aspiratia rapida, care stimuleaza secretia de lapte din glanda mamara. În cea de-a doua faza, simuleaza o sugere mai profunda a copiilor, când laptele însasii este excretat si aspirat în sticla.

Dupa ce laptele a fost aspirat, flaconul este depozitat în siguranta într-un suport ambalat care împiedica scurgerea si curgerea laptelui.

Pentru o alimentare imediata, inelul de sticla atasat este însurubat pe flacon. Pentru utilizare ulterioara, laptele poate fi depozitat direct în sticla, doar închideti-l cu un capac practic, care face parte si din ventuza.

Protectorul pentru sân protejeaza pompa de sân de praf, murdarie, deteriorari si partea care este atasata la sân.

Toate partile pompei de aspiratie sunt fabricate din materiale care nu contin BPA (bisfenol A).

Întretinerea cuvei de aspiratie se face simplu prin sterilizare cu abur sau prin fierbere. Cu toate acestea, ventuza trebuie dezasamblata pe parti individuale, spalata bine si apoi sterilizata.

Caracteristici:

  • functionare în 2 faze: faza de stimulare si faza de aspiratie
  • îmbunatatirea pieptului cu masaj siliconic amelioreaza alaptarea dureroasa
  • design ergonomic pentru un plus de confort
  • usurinta în utilizare
  • sustine fluxul laptelui, extractie puternica

 

Din motive de igiena, acest produs nu este returnabil!