Descrierea produsului

  Pompa de sân electrica asigură confort ridicat și eficiență în utilizare.

O pâlnie din silicon moale acoperă delicat întregul sân în orice poziție de alăptare (așezat, culcat sau semi-culcat), oferind confort pentru mămici, în special după cezariană.
Datorită a 5 moduri de funcționare, este extrem de eficienta și are 7 niveluri de aspirație care asigură extragerea eficientă a laptelui. Modul său silentios de funcționare asigură discreție, permițând mămicilor să expulzeze laptele oricând și oriunde. Pompa de sân este ușor de utilizat, de asamblat și de dezasamblat - este silentioasa, permițând o utilizare comodă în timp. Utilizarea este facilitată de posibilitatea de a-ți hrăni copilul cu o sticlă Natural Nursing imediat după extragerea laptelui.
Pompa de sân oferă și mai multe posibilități - setul include un recipient pentru lapte care poate fi folosit și ca pompă manuală pentru sân. Toate elementele pompei pot fi depozitate într-o cutie de transport cu bun gust, oferind confort de utilizare indiferent de situație.
Pompa de sân este echipată cu o baterie. Pentru a o încărca, conectați pompa la încărcător și apoi la priză. Pompa de sân va fi complet încărcată după aprox. 5 ore și, după aceea, poate rula până la aprox. 2,5 ore.
Toate elementele pompei de sân sunt fabricate din plastic special destinat contactului cu alimentele și care nu conțin bisfenol A (BPA).
 
 
Proprietăți:
 
 
Pompa de sân Babyono INDIVIDUAL oferă 5 moduri diferite care pot fi selectate de mame în funcție de nevoile lor individuale.
Masaj stimulant
Este recomandat să începeți un masaj stimulant de aprox. Cu 2-5 minute înainte de pomparea laptelui.
2 în modul 1
Un ciclu de 5 mișcări de masaj urmate de o mișcare de aspirație.
Acest mod este recomandat pentru calmarea durerii sânilor supraîncărcați și pentru stimularea acestora să exprime mai mult lapte în mai puțin timp.
Mod de extragere a laptelui
Puterea de aspirație poate fi setată în intervalul de la L1 la L7. Nivelurile individuale diferă în ceea ce privește puterea de aspirație, de la mic la mare.
Modul de frecvență dublă
Modul combină avantajele alternării puterii de aspirație puternică la cea slabă. Ciclul de aspirație cu o putere variabilă (slab - mediu - puternic) ajută eficient la stimularea sfarcurilor inversate.
Mod de înaltă frecvență
Extragerea laptelui în timp ce stimulează sânul pentru a stimula reflexul de oxitocină crescând viteza de eliberare.
 
 
SETUL include:
 
 
- pompa de san
- pâlnie din silicon
- Sticlă de hrănire Babyono Natural Nursing - 180 ml
- tetina anatomica din silicon 0m +
- încărcător
- geanta - GRATUIT
Recipient cu lapte 2 în 1 și pompă manuală pentru sân - G

 

Din motive de igiena, acest produs nu este returnabil!

Pompa san electrica Baby Ono Individual

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra