Descrierea produsului

* Pompa de san manuala Biboz a fost creata de Béaba in parteneriat cu expertii de la Ardo, reputata firma Elvetiana specializata in dispozitive medicale Hi-Tech si neonatologie.

* Este o pompa de finete, care nu lezeaza integritatea sanului, protejand in special canalele galactofore care sunt foarte sensibile.

* Prin variatia amplitudinii si frecventei miscarii parghiei de actionare, pompa Biboz imita ritmul natural al suptului bebelusului.

* Gratie celor 4 membrane ultrafine din silicon, palnia de absorbtie OptiFlow maseaza bland dar totodata ferm sanul, contribuind astfel la extractia rapida si complet nedureroasa a laptelui.

* Mamelonul este perfect protejat de forma ergonomica a palniei de absorbtie din silicon, palnie ce e disponibila in 2 dimensiuni (de 26 mm si de 31 mm), fiind astfel perfect adaptata confortului personal al fiecarei mamei.

* La cerere sunt disponibile si alte dimensiuni pentru palnia de absorbtie: 22mm, 28 mm si 36 mm.

* Pompa de san Biboz este prevazuta cu un maner ergonomic cu dubla presiune, a carui apasare repreduce ritmul natural de supt al bebelusului pentru un plus de eficienta.

* Miscarile de apasare rapide care stimuleaza si favorizeaza absorbtia si miscarile lente care cresc forta aspiratiei si cantitatea de lapte extras, cresc confortul mamicii si ii asigura controlul perfect asupra extractiei laptelui.

* Pompa manuala Biboz este ideala pentru a face tranzitia de la alaptatul la san la biberon.

* Dupa ce laptele a fost extras, tetina MyFlow se insurubeaza direct pe biberonul Biboz al pompei.

* Biberonul din kit are un capac special care se insurubeaza ermetic, permitand conservarea, refrigerarea sau congelarea laptelui.

* Instructiuni de utilizare a pompei pentru san Biboz:

* Pompa manuala de san Biboz este extrem de utila mamicilor care alapteaza in urmatoarele situatii: pomparea laptelui matern atunci cand mama se confrunta cu probleme de alaptare, cand copilul este bolnav si refuza sa suga, cand copilul nu este langa mama (atunci cand mamicile se intorc la serviciu, dar continua sa alapteze)

Pachetul cuprinde :

- maner pentru pompare capac ermetic tija cu membrana tip con 2 palnii de absortie din silicon cu diametrul de 26 mm si 31 mm supapa

- Pompa si accesoriile nu contin BISPHENOL!!

- biberon Biboz de 150ml fabricat integral din SILICON

- capacul biberon element etansare recipient tetina MyFlow insertie cu diametrul de 28mm

- insertie pentru masaj  

* Pompa de san manuala Biboz este fabricata in Elvetia.

* Pompa san manuala Biboz Beaba este nou, sigilat si livrat in ambalajul original.

Din motive de igiena, acest produs nu este returnabil!