Descrierea produsului

Portbebe-ul textil este unul din elementele indispensabile, de pe lista produselor necesare nou-nascutilor, un accesoriu esential folosit inca din primele zile din viata bebelusului.

Este moale, creat cu grija si perfectiune, realizat din materiale sigure si certificate. Totodata, acesta este de un real ajutor pentru parintii care invata cum sa-si infese si sa poarte bebelusul corect.

Portbebe-ul textil este perfect in mai multe intrebuintari:
– Pentru transportul bebelusilor
– Folosit pentru somn
– Masuta de schimbat
– Sub forma de saltea pentru carucior
– Pilota
– Salteluta de joaca

Husa este din bumbac durabil si moale de cea mai buna calitate, iar in interior exista o umplutura speciala, flexibila, antialergica.

Materialele folosite in procesul de fabricatie respecta standardul Öko-Tex Standard 100, fiind cel mai important standard de siguranta pentru textile. Produsele care au certificatul Öko-Tex Standard 100 nu contin substante nocive, de ex. pesticide, clorofenoli, formaldehida, coloranti alergenici, coloranti azoici interzisi sau metale grele extractibile. Certificarea Öko-Tex Standard 100 este acordata numai textilelor ale caror componente au fost testate in fiecare etapa a productiei si au obtinut rezultate pozitive.

Dimensiunea exterioara este de 75x75cm

Material : 100% bumbac

Instructiuni pentru curatare:
Spalati manual sau la masina de spalat.
De evitat centrifugarea sau daca este posibil uscati la viteza cea mai mica.
Temperatura maxima: 30 grade
Folositi detergenti delicati si nu utilizati agenti care contin inalbitor.

Port bebe textil transformabil in salteluta de joaca Pink Flowers

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra