Descrierea produsului

Portofel mic Gorjuss Bubble Fairy este un accesoriu foarte elegant care nu trebuie sa iti lipseasca din geanta. Acest portofel o ilustreaza pe micuta Bubble Fairy in décor fascinant in nunate de bleu, mov si nuante pale de galben. Exteriorul portofelului este reprezentat de Bubble Fairy, stelute sclipitoare si fluturasi delicati. Spatele portofelului este in dungi albe cu bleu si sigla Santoro London in relief. Detaliile care fac diferenta, precum stelutele de pe hainele fetitei, aripioarele delicate si o eticheta mov intens cu un fluturas tesut sunt adorabile.

Acest portofel mic Gorjuss Bubble Fairy este adorabil din prisma personajului, dar si a paletei de culori folosite. Interiorul portofelului este vesel colorat. Imediat ce deschizi capsa, vei da de un interior verde bleu cu buline albe si scrisul Bubble Fairy, plus doi fluturasi delicati. Interiorul portofelului este format dintr-un compartiment pentru bacnote, 6 compartimente pentru carduri si 1 compartiment pentru monede, care se inchide cu fermoar.

Caracteristici:

  • 6 compartimente pentru carduri, din care 1 cu capac transparent si 1 potrivit pentru notite.
  • Material: piele ecologica
  • Dimensiuni: 9x14x2 cm
  • Tip inchidere: capsa

Nota: Fiecare produs este finisat manual si, drept urmare, pot aparea diferente ale detaliilor de la piesa la piesa. Produsul trebuie tinut departe de surse de caldura. Se poate face transfer de culoare in cazul in care apare atingerea repetata de un obiect de culoare deschisa.