Descrierea produsului

Primer bio, baza pentru machiaj, 50 ml, Bema Nature Up (cod 9302)

Primerul bio Nature Up este o excelenta baza pentru machiaj, cu textura catifelata si complet transparenta. Primerul faciliteaza aplicarea fondului de ten sau a cremei BB, corecteaza micile imperfectiuni si matifiaza pielea. Principalul rol al primerului este de a fixa si de a prelungi rezistenta machiajului.

Principii active:

ulei din seminte de rosa mosqueta - protejeaza si regenereaza pielea
- extract din fructe de kakadu - bogat in vitamina C naturala, cu rol antioxidant, protejeaza pielea contra imbatranirii
amidon din porumb - ofera pielii un aspect mat, in asteptarea fondului de ten sau a cremei BB
vitamina E naturala - rol antioxidant

Primerul bio Nature-Up este fabricat in Italia si este certificat organic de catre ICEA (Italia), un organism de certificare de incredere, recunoscut pe plan international.

Primerul bio Nature-Up este:

- testat dermatologic
- testat pentru nichel, crom si cobalt < 0,1 ppm.
non-comedogenic - nu incarca porii si lasa pielea sa respire.

Primerul bio Nature Up nu contine:

- parabeni
- silicon
- parafina
- substante chimice daunatoare, toxice
- ingrediente provenite din organisme modificate genetic
- parfumuri sintetice sau coloranti sintetici

Instructiuni de utilizare: Se aplica inaintea machiajului, in mod uniform pe ten cu pensula sau cu varful degetelor. Ulterior, pentru a acoperi imperfectiunile de machiaj, tamponati o cantitate mica de produs peste zona cu probleme. Pentru uz extern.

Ingrediente (INCI): Coco-Caprylate, Zea Mays Starch (amidon de porumb), Caprylic/Capric Triglyceride, Hydrogenated Castor Oil (ulei de ricin), Hydrogenated Vegetable Oil, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Terminalia Ferdinandiana* Fruit Extract (extract din fructe de kakadu), Rosa Moscheta* Seed Oil (ulei din seminte de rosa mosqueta),Tocopherol (vitamina E), Parfum/Fragrance. * din agricultura organica