Descrierea produsului

Actiune 3 in 1, produsul bio de la Argan Oil BioQ ideal pentru curatarea fetei: lapte demachiant, lotiune tonica si crema hidratanta:

1. Laptele detergent, cu actiune extrem de delicata, elimina in mod eficient machiajul, smogul si impuritatile de pe fata.

2. Uleiul de Migdale dulci, uleiul biologic de Argan si uleiul de Macese mentin pielea moale si elastica, apa distilataprezenta in procent ridicat de Rosa Centifolia are o actiune revigoranta, tonica si astringenta.

3. Aplicat pe piele curata, actioneaza ca o crema hidratanta datorita compozitiei sale extrem de bogate de nutrienti care ajuta la hranirea pielii. Imbogatit cu extracte organice de Albastrea, Coada de soricel, Galbenele si Musetel, impreuna cu uleiuri esentiale de Lavanda si Portocale dulci, cu proprietati usor astringente.

Descrierea produsului: Acest produs multifunctional are 3 functii importante: lapte detergent, lotiune tonic si crema hidratanta.

Uleiul de Migdale dulci, de Argan biologic si uleiul de Maciese, actioneaza atat ca un produs de curatare ce indeparteaza machiajul, impuritatile si smogul, precum si ca baza hidratanta si emolienta.

Apa distilata de Rosa Centifolia are o actiune tonica, racoritoare ce lasa un sentiment placut de prospetime.

Extractul biologic de Fiordaliso (Albastrea) are un efect calmant si decongestionant, amplificat de extrasul biologic de Galbenele.

Extractul biologic Coada soricelului actioneaza ca un astringent bland, in timp ce extrasul de Musetel ca are actiune emolienta si calmanta.

Uleiuri esentiale de Lavanda si Portocale dulci pe langa parfumului exotic caracteristic actioneaza ca un antiseptic delicat si astringent.

Aplicata dupa curatarea corecta a fetei, crema multifunctionala 3 in 1 functioneaza ca o crema hidratanta, cu o actiune extrem de emolienta si delicata.

Crema multifunctionala 3 in 1 ideala in calatorii, pentru a economisi spatiu si timp.

Fara Parafina, Uleiuri minerale, COAMIDE DEA, Parabeni, PEG, SLES, SLS.

Produs certificat biologic AIAB si VeganOK.

Produse testate dermatologic, fabricate in Italia si certificate BIO la nivel european: Certificat AIAB (Asociatia Italiana Agricoltura Biologica) nr CA ITA 80000.

Certificat ICEA (Institutul Certificare Etica si Ambientala) produse biologici nr 205 BC (Bio Cosmesi)

Certificat ISO 22716 2008 ce garanteaza respectarea normelor internationale si calitatii produselor cosmetice (GMP) Certificat LAV nr 047 emis de ICEA ce garanteaza ca produsele nu au fost testate pe animale Ingrediente: Aqua, Prunus amygdalus dulcis oil, Glyceryl stearate, Glycerin, Cetearyl alcohol, Sodium stearoyl lactylate, Coco-caprylate, Macadamia ternifolia seed oil, Caprylic/capric triglyceride, Glyceryl stearate citrate, Undecane, Butyrospermum parkii butter, Tridecane, Argania spinosa kernel oil, Squalane, Glucose, Sorbitol, Sodium glutamate, Sodium PCA, Urea, Glycine, Panthenol, Hydrolyzed wheat protein, Avena sativa kernel extract, Citrus grandis fruit extract, Centaurea cyanus flower extract, Aloe barbadensis leaf extract, Diglycerin, Pinus pinaster extract, Tocopherol, Ascorbyl palmitate, Lecithin, Citric acid, Parfum, Xanthan gum, Lactic acid, Phenoxyethanol, Sodium benzoate, Sodium dehydroacetate, Potassium sorbate, Benzyl alcohol. da Agricoltura Biologica. extrase naturale biologice din agricultura ecologica BIO