Descrierea produsului

SMARTMAX, o marca belgiana cu renume international, reprezinta conceptul de descoperire a magnetilor care permite copiilor de la o varsta frageda sa experimenteze atat minunile magnetismului cat si lumea fascinanta a constructiilor intr-un mod fara pericole. Chiar si copiii mici pot manevra cu usurinta piesele foarte mari. Magnetii au rezistenta ideala pentru asamblarea usoara si prabusirea spectaculoasa a constructiilor.

Ghidurile ilustrate si colorate din fiecare set demonstreaza elementele de baza ale fenomenelor magnetice, modalitatile de consolidare ale constructurilor, pasii de urmat in construirea formelor 2D si 3D. Cel mai important, copiii isi incurajeaza creativitatea prin realizarea propriilor ansambluri magnetice pline de imaginatie.

SmartMax este atent conceput pentru a indeplini si depasi cerintele de siguranta cele mai exigente din lume, inclusiv bila de metal cu diametrul de dimensiunea gigantica de 4.5 cm care nu poate fi inghitita si magnetii inaccesibili imbracati in bare sudate sonic.

Descriere informativa: magnetii au doi poli - polul nord si polul sud. Culorile reci precum verde, albastru si mov au polul nord indreptat catre exterior. Culorile calde precum rosu, portocaliu, galben si roz au polul sud indreptat spre interior. Bilele metalice sunt atrase de toate barele, indiferent de culoarea lor. La o bila pot fi conectate pana la 20 de bare magnetice. Magnetii barelor lungi sunt mai puternici decat magnetii barelor scurte si astfel pot ridica o greutate mai mare sau pot face legaturi mai puternice.

In anul 2011, acest joc a obtinut premiul "Dr. Toy - Best Picks - New Products Award".