Descrierea produsului

Prosop tip poncho, Nobodinoz, 55x58cm, 3-5 ani, crem

Atunci cand bebe face baie, toate accesoriile si textilele sunt in prim-plan. Acestea trebuie sa fie sigure si cu tesaturi fine pentru pielea delicata a celor mici. Colectia cuprinde o multime de articole potrivite pentru cei mici. De la textile si pana la cadite de baie, toate produsele sunt atent selectate pentru copii.

Prosopul pentru bebelusi reprezinta accesoriul esential atunci cand bebe face baie. Materialele prosopului trebuie sa fie delicate si sa protejeze pielea bebelusului. In diverse forme - cu gluga, poncho sau simplu; materiale - bumbac organic, muselina din bumbac, fleece; sau in diverse culori, acestea pot fi alese dintr-o gama larga.

Nobodinoz este un brand francez si spaniol pentru bebelusi, copii si adulti, fondat de Murielle si Roman Bressan in 2012. Produsele Nobodinoz se remarca prin design original si indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate. Materialele sunt create in Barcelona exclusiv pentru Nobodinoz, procesele fiind unele ecologice si sustenabile.

Prosopul pentru bebelusi este confectionat din materiale de cea mai inalta calitate, fiind moale si absorbant si prietenos cu pielea catifetala a celor mici.

> Material moale la atingere.

> Dimensiuni: 55x58 cm.

> Disponibil in 3 variante de culoare.

> Bumbac Organic originar din SUA si certificat GOTS - Clasa I OEKO-TEX - Sigur pentru piele bebelusului - Sigur pentru planeta.

> Fabricat in Barcelona de catre Nobodinoz.