Descrierea produsului

Curiozitatea celor mici e benefica pentru dezvoltarea lor, asa ca protejarea lor de micile pericole din casa e foarte importanta. Protectia pentru aragaz si plita este solutia prin care ferim copiii de accidente in bucatarie.

• Se fixeaza pe aragaz fara a fi necesare unelte sau suruburi, datorita adezivului special, foarte rezistent la temperaturi inalte. Daca este cazul, puteti folosi sistemul de insurubare (inclus) pentru a fixa suplimentar protectia. 

• Protectia pentru aragaz si plita este realizata din metal rezistent la temperaturi inalte. 

• Este potivita atat pentru masini de gatit pe baza de gaz cat si electrice. 

• Placile sunt ajustabile pe lungime ( de la 39 cm la 76 cm) si au o latime de 12 cm. Pot fi scoase cu usurinta pentru a fi curatate. 

Baby Dan este o companie daneza cu traditie de peste 60 de ani, care produce echipamente pentru siguranta, textile si mobilier pentru copii cu varste cuprinse intre 0 si 5 ani. Misiunea pe care si-o asuma Baby Dan este aceea de a crea spatii sigure pentru cei mici, iar produsele sunt premiate international pentru calitatea si functionalitatea lor fara compromis si sunt testate pentru a asigura lipsa oricaror substante daunatoare pentru cei mici.