Descrierea produsului

Aceasta protectie laterala pentru patutul copilasului este necesara pentru a-l proteja pe micut de riscul rostogolirii in timpul somnului sau ziua, atunci cand se joaca. Ea se monteaza fara unelte suplimentare printr-un sistem cu click pe marginea patului si este perfect pentru a-l ajuta pe cel mic sa treaca de la patutul de bebelus la unul de junior.

• Protectia pentru patut este pliabila, perfecta pentru calatorii alaturi de cei mici.

• Pachetul contine si un saculet pentru transport.

• Plasa din centru va permite sa-l verificati pe cel mic in timpul somnului si ii ofera lui confortul de a va vedea in patul alaturat in timpul somnului.

Este recomandat sa folositi aceasta protectie laterala din lemn pentru patuturi cu saltele cu dimensiuni de 140– 220 cm lungime, 70-90 cm latime si cel mult 20 cm grosime. Produsul este recomandat pentru copii cu varste mai mari de 18 luni.

Baby Dan este o companie daneza cu traditie de peste 60 de ani, care produce echipamente pentru siguranta, textile si mobilier pentru copii cu varste cuprinse intre 0 si 5 ani. Misiunea pe care si-o asuma Baby Dan este aceea de a crea spatii sigure pentru cei mici, iar produsele sunt premiate international pentru calitatea si functionalitatea lor fara compromis si sunt testate pentru a asigura lipsa oricaror substante daunatoare pentru cei mici. 

Dimensiuni: 90 x 4 x 37 cm 

Greutate: 2,75 Kg

Protectie laterala pliabila pentru pat bebe negru Baby Dan

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra