Descrierea produsului

Descriere generala colectie: Protectia moale laterala cu snur pentru patut, face parte din colectia Lenny de la Candide. „Bebe ma insoteste peste tot...” armonia perfecta intre traditional si modern, colectia Lenny a fost conceputa pentru fetite . Culorile all,crem deschis si inchis , creeaza atmosfera perfecta, moale si usor pufoasa, pentru pisicuta si broderiile delicate aplicate pe materialul textil. O combinatie chic, astfel se poate descrie colectia Lenny, colectie care a fost actualizata cu noi modele si combinatii de culori, care poarta numele Lenny.

Descriere generala articol: Adaptabila la orice pat cu bare din lemn, dimensiunea 60 x 120 cm sau 70 x 140 cm. Se prinde de barele patutului cu ajutorul celor 8 snururi.

Descriere generala articol: Materialul textil este realizat din bumbac 50% si poliester 50%, pentru rezistenta sporita. Interiorul este umplut cu un strat de poliester, cu o grosime ideala pentru a lasa aerul sa patrunda in interiorul patutului. Husa avabila la maxim 30 grade C.

Detalii tehnice articol: Dimensiuni: 40 cm (inaltime) x 165 cm (lungime) Articol omologat realizat conform normei XPG 30-103/2009

Recomandari generale: Temperatura in camera copilului este recomandata a fi pastrata in jurul valorii de 19 grade C. Protectia pentru patut trebuie prinsa cu toate snururile din dotare de barele patutului pentru a oferi stabilitate si siguranta.