Descrierea produsului

Potrivit medicilor pediatri, cea mai mare grija a oricarei proaspete mame este legata de siguranta copilului in timpul somnului, atunci cand bebelusul doarme singur, in patutul sau, fara a putea fi supravegheat non stop . Protectia de saltea, patentata AeroSleep, elimina grijile inutile, oferind copilului siguranta si confort , inca de la nastere si face fiecare loc de dormit mai sanatos si mai igienic, datorita structurii unice, tip fagure 3D, permeabila la aer ( 95% spatiu deschis, 5% tesatura tehnica ) .
Cercetarile au aratat ca majoritatea bebelusilor dorm pe spate; dar, de indata ce acestia devin capabili sa se intoarca pe o parte, se intampla adesea sa se rostogoleasca pe burtica, fara a mai putea reveni la o alta pozitie,reducandu-se astfel posibilitatea de a mai respira . In aceasta situatie, in cazul folosirii protectiei Aerosleep, multumita unei foarte bune permeabilitati a aerului , bebelusii pot continua sa respire fara obstructie , eliminandu-se astfel riscul SIDS .
Conform studiilor de pana acum, s-a dovedit ca reinhalarea CO2 expirat, poate fi un factor suplimentar, de risc major in SIDS .Si la aceasta problema, Aerosleep ofera solutia, prin recircularea libera a aerului din zona capului, dispersarea CO2 si prevenirea acumularii sale .

Protectia Aerosleep Original pentru saltea este compusa dintr-un singur strat tip fagure 3D, care datorita formei sale speciale, asigura recircularea continua a aerului prevenind supraincalzirea sau transpiratia bebelusului si eliminand riscul SIDS .

Structura protectiei de saltea nu risca sa se preseze in timp, datorita spalarii si utilizarii repetate ; acest material fiind garantat de catre producator la o presiune de 2.000 KG/MP.

Pentru o permeabilitate maxima a aerului pe intreaga suprafata de dormit, va recomandam sa folositi protectia AeroSleep pentru saltea impreuna cu cearsaful AeroSleep (vezi detalii cearsaf Aerosleep ).
Patut Tarc Pat
31 x 71 cm 75 x 95 cm 50 x 100 cm
34 x 75 cm   60 x 120 cm
40 x 80 cm   70 x 140 cm
    70 x 150 cm
    90 x 200 cm

Se spala la 40o.  Sigur si respirabil.

Protectia AeroSleep poate fi indepartata si asezata pe orice fel de saltea. Este usor de utilizat si transportat, astfel incat o puteti folosi si in calatorii, copilul beneficiind in permanenta de o suprafata curata si sanatoasa de dormit .

Toate produsele Aerosleep sunt fabricate in Belgia, au certificari europene si detin numeroase premii internationale .