Pulsoximetru de deget Profesional pentru verificarea saturatiei de oxigen din sange SpO2 si a pulsului

240Lei
Adauga in Cos

Pulsoximetru de deget Profesional pentru verificarea saturatiei de oxigen din sange SpO2 si a pulsului

Cod: yk-82c
Livrare:  1-2 zile lucratoare*
Transport: 15 Lei*
Comenzi telefonice la
0341 733 029
 • Suport
  Telefonic si online
  Ai la dispozitie o echipa de operatori experimentati care te vor ajuta cu cele mai bune sfaturi sa alegi produsul potrivit pentru tine. Ne poti contacta telefonic sau pe e-mail iar noi iti raspundem cu drag intrebarilor tale !
 • Plata
  Plata comenzii poate fi facuta , ramburs la livrare direct la curier, online cu Card bancar , in Rate fara dobanda , transfer prin internet banking , sau prin ordin de plata.
 • Livrare
  Livrarea produselor se face prin curier rapid in 24 - 48 de ore de la confirmarea comenzii in zilele lucratoare.Confirmare si status livrare prin SMS.
 • Retur colect
  Posibilitatea de a returna produsul comandat in 14 zile de la primire , daca nu esti multumit si iti primesti banii inapoi Garantat in termen de 10 zile .

Descriere si specificatii

Pentru:   Mamici

AVIZAT DE CATRE MINISTERUL SANATATII DIN ROMANIA

Certificat de conformitate si european.

 

Manual de instructiuni PULSOXIMETRU DE DEGET

Pulsoximetrul pentru de deget este un dispozitiv medical nou cu tehnici neinvazive pentru detectarea pulsului.

Portabil, este capabil sa masoare valorile presiunii sangelui si pulsului rapid si precis.

Descriere generala Saturatia hemoglobinei este procentajul intre capacitatea de oxihemoglobina (Hb02) care este compusa din  oxygen si toate partile hemoglobinei (Hb) si obin (Hb02) din sange.

Cu alte cuvinte, este saturatia oxihemoglobinei in sange.

Este un parametru foarte important fiziologic pentru Sistemul Respirator si Circulator.

Multe boli respiratorii pot reduce saturatia hemoglobinei in sangele uman.

Mai mult, factori cum sunt, functionarea neregulata a sistemului datorata anesteziei, traume rezultate din operatii majore si unele examinari medicale pot de asemenea cauza probleme in sursa de oxygen care pot reduce saturatia de hemoglobina.

Ca si rezultat, simptome precum migrene, stare de voma si astenie pot apre la pacienti.

Asadar este foarte important sa stim saturatia hemoglobinei a pacientului la timp in aspectele medicale clinice.

Pulsoximetrul se caracterizeaza prin dimensiuni mici, consum redus de energie, portabilitate si operare convenienta.

Este necesar doar ca pacientul sa puna varful degetului in senzorul fotoelectric pentru diagnostic, iar ecranul va afisa direct valoarea saturatiei hemoglobinei. A fost dovedit in experimentele clinice ca aparatul detine precizie ridicata si repetabilitate.

Principiul masurarii Principiul oximetrului este dupa cum urmeaza: o formula a procesului este stabilita prin exercitarea legii Lambert Beer in conformitate cu Caracteristicile de Absorbtie a Hemoglobinei Reductive (R Hb) si oxihemoglobina (02 Hb) in zonele cu infrarosu.

Principiul de operare a insturmentului este de a combina Tehnologia de inspectare a oxihemoglobinei fotoelectrice cu Capacitatea scanarii pulsului si Tehnologia de inregistrare, astfel incat 2 lumini cu valori diferite pot fi concentrate in unghia umana prin perspectiva senzorului cu clama pentru varful degetului.  Atunci semnalul masurat poate fi obtinut printr-un element fotosenzitiv, informatia obtinuta va fi afisata pe 2 grupuri de Led-uri in circuitul electronic si microprocessor. 

Precautii de utilizare

1. Nu folositi pulsoxinetrul impreuna cu echipamentul RMN sau CT.

2. PERICOL DE EXPLOZIE : Nu folositi pulsoximetrul intr-o atmosfera exploziva.

3. Pulsoximetrul este conceput doar ca adiacent in asistarea pacientului. Doctorii ar trebui sa puna diagnosticul impreuna cu manifestarile clinice si simptome.

4. Verificati senzorul pulsoximetrului ca este la locul sau pentru a va asigura va circulatia si pielea pacientului sunt in conditie buna.

5. Nu intindeti banda adeziva in timp ce aplicati senzorul pulsoximeturlui. Aceasta poate cauza masurari incorecte sau arsuri ale pielii.

6. Va rugam sa cititi cu atentie manualul de instructiuni inainte de operare.

7. Pulsoximetrul nu are alarma Sp02, nu este pentru monitorizare continua.

8. Utilizarea indelungata sau conditia pacientului poate necesita schimbarea locului senzorului periodic. Schimbati locul senzorului si verificati integritatea pielii, statusul circulator, si alinierea corecta la fiecare 4 ore.

9. Masurarile incorecte pot fi cauzate de autoclavare, sterilizarea oxidului etilen, sau imersarea senzorului in lichid.

10. Nivel ridicat de hemoglobina disfunctionala (cum ar fi carboxyl-hemoglobina sau metemoglobina) pot cauza masurare incorecta.

11. Colorantii intravasculari cum sunt indocianina verde sau metilen albastru pot cauza masurari incorecte.

12. Masurarile Sp02 pot fi afectate serios in prezenta luminii ambientale. Acoperiti zona senzorului (cu un prosop medical ) daca este nevoie.

13. Actiuni neprevazute pot cauza masurari incorecte.  

14. Semnal medical cu frecvente inalte sau interferente cauzate de defibrillator poate cauza masurari incorecte.

15. Pulsatiile venoase pot cauza masurari incorecte.

16. Poate cauza masurari incorecte atunci cand senzorul si manseta de presiune sunt pe aceeasi artera sau linie intravasculara.

17. Hipertensiunea, vasocontrictie severa, anemie severa, sau hipotermie pot cauza masurari incorecte.

18. Poate cauza masurari incorecte daca este  folosit dupa un stop cardiac.

19. Unghii vopsite sau lacuite pot cauza masurari incorecte.

20. Urmati regulamentele locale de reciclare acestui dispozitiv si a componentelor precum si a bateriilor Caracteristici Ecran LCD • Ecran LCD, usor de operat • Consum scazut, operare continua de 40 ore • Indicator de voltaj scazut • Oprire automata de 8 secunde atunci cand nu este semnal • Dimensiune mica, greutate usoara si usor de purtat.  Ecran OLED • Ecran in 2 culori OLED, mai multe moduri de afisaj • Consum scazut, operare continua de 40 ore • Indicator de voltaj scazut • Oprire automata de 8 secunde atunci cand nu este semnal • Dimensiune mica, greutate usoara si usor de purtat. Instructiuni de operare Pulsoximetrul de deget poate fi folosit pentru a masura saturaria de hemoglobina si rata pulsului prin deget. Produsul se poate folosi in familie, spital (inclusiv uz clinic in anestezie, operatii, pediatrie, medicina de urgenta) organizatii sociale, conditie fizica in sport (poate fi folosi inainte sau dupa sport. Operarea in timpul sportului nu este recomandata.) . este aplicabil si la cei care fac drumetii in padure, care escaladeaza munti, persoane peste 60 ani, cei care lucreaza peste 12 ore.

Produsul nu este indicat pentru monitorizarea continua a pacientului.  

1. Instalati 2 baterii AAA in comoartimentul bateriei.  

2. Pune-ti degetul in gaura de cauciuc a Oximetrului (este bine sa introduceti degetul apasat) inainte de a inchide clama cu unghia in sus.

3. Apasati butonul de pe ecranul din fata.

4. Nu miscati degetul in timp ce oximetrul functioneaza . corpul dvs trebuie sa stea nemiscat.

5. Apasati butonul din fata daca vreti sa schimbati directia ecranului

6. Cititi datele de pe ecran

7. Daca nu este semnal oximetrul se poate opri automat.

8. Inlocuiti bateriile cu altele noi atunci cand OLED indica faptul ca bateriile mai au putina energie.

Atunci cand puneti degetul in oximetru, unghia trebuie sa fie in sus.

Declaratie: va rugam sa folositi alcool sanitar pentru a curata cauciucul inainte de fiecare test precum si degetul dupa fiecare test.

Cauciucul din dotarea oximetrului este un cauciuc medical, care nu are toxine si nu poate avea nici un effect secundar cum ar fi alergie pe pielea dvs. 

Descrierea detaliata a functiilor aparatului:

1. Tipul Display-ului : Ecran LCD si ecran OLED 2. Sp02: Masurare: 70% ~ 99%          Precizie: ± 2% din stadiul de  70% ~ 99%          Nespecificat (≤70%) pentru SP02          Rezolutie : ±1% 3.

Puls: masurare: 30BPM ~240BPM         precizie: ±1 BPM sau ±1% (cel mai mare)

4. Putere: 2 baterii de 1,5 V AAA

5. Consum de energie: sub 30Ma

6. Oprire automata: aparatul se opreste automat atunci cand nu este deget in el timp de 8 secunde

7. Dimensiuni: 62mmx32mmx33mm

8. Mediul de operare: temperatura de operare: 5°C~40°C °C                               temperatura de depozitare: -10°C ~40°C                               umiditatea ambientala: 15%~80% in timpul operarii                                                   10%~80% in timpul depozitarii                                Presiunea aerului: 70kPa~106Kpa

9. Declaratie: EMC acestui produs este conform cu standardul IEC60601-1-2

10. Performanta masurarii in conditii de perfuzie joasa : echipamentul de test necesar (BIO-TEK INDEX TESTER PULSOXIMETRU ) poate masura rata pulsului valabila cu o amplitudine de 6% a simularii amplitudinii ratei de puls. 11. Capacitate de rezistenta a interferentelor impotriva luminii ambientale: dispozitivul functioneaza normal atunci cand Testerul BIO-TEK INDEX Pulsoximetru semnaleaza interferente ale altor aparate.

Clasificare

1. Clasa de management pentru Dispozitivele Medicale: II echipament

2. Tip anti-electric Soc

3. Diploma anti-electric soc: Tip BF echipament Mentenanta si prezervare 1. Inlocuiti bateriile la timp atunci cand lumina de voltaj scazut este aprinsa. 2. Curatati suprafata varfului degetului pulsoximetrului inainte de a fi folosit pentru diagnosticarea pacientilor.  3. Scoateti bateriile daca nu folositi aparatului timp indelungat

4. Ar fi de preferat sa pastrati aparatul in -10 ~40 °C si umidicate de 10%~80%.

5. Este recomandat sa pastrati aparatul uscat tot timpul. O ambianta umeda poate afecta durata de viata si chiar sa deterioreze aparatul.  

6. Va rugam sa urmati regulamentele locale in ce priveste reciclarea bateriilor. 

AVIZAT DE CATRE MINISTERUL SANATATII DIN ROMANIA

Certificat de conformitate si european.

 

Manual de instructiuni PULSOXIMETRU DE DEGET

Pulsoximetrul pentru de deget este un dispozitiv medical nou cu tehnici neinvazive pentru detectarea pulsului.

Portabil, este capabil sa masoare valorile presiunii sangelui si pulsului rapid si precis.

Descriere generala Saturatia hemoglobinei este procentajul intre capacitatea de oxihemoglobina (Hb02) care este compusa din  oxygen si toate partile hemoglobinei (Hb) si obin (Hb02) din sange.

Cu alte cuvinte, este saturatia oxihemoglobinei in sange.

Este un parametru foarte important fiziologic pentru Sistemul Respirator si Circulator.

Multe boli respiratorii pot reduce saturatia hemoglobinei in sangele uman.

Mai mult, factori cum sunt, functionarea neregulata a sistemului datorata anesteziei, traume rezultate din operatii majore si unele examinari medicale pot de asemenea cauza probleme in sursa de oxygen care pot reduce saturatia de hemoglobina.

Ca si rezultat, simptome precum migrene, stare de voma si astenie pot apre la pacienti.

Asadar este foarte important sa stim saturatia hemoglobinei a pacientului la timp in aspectele medicale clinice.

Pulsoximetrul se caracterizeaza prin dimensiuni mici, consum redus de energie, portabilitate si operare convenienta.

Este necesar doar ca pacientul sa puna varful degetului in senzorul fotoelectric pentru diagnostic, iar ecranul va afisa direct valoarea saturatiei hemoglobinei. A fost dovedit in experimentele clinice ca aparatul detine precizie ridicata si repetabilitate.

Principiul masurarii Principiul oximetrului este dupa cum urmeaza: o formula a procesului este stabilita prin exercitarea legii Lambert Beer in conformitate cu Caracteristicile de Absorbtie a Hemoglobinei Reductive (R Hb) si oxihemoglobina (02 Hb) in zonele cu infrarosu.

Principiul de operare a insturmentului este de a combina Tehnologia de inspectare a oxihemoglobinei fotoelectrice cu Capacitatea scanarii pulsului si Tehnologia de inregistrare, astfel incat 2 lumini cu valori diferite pot fi concentrate in unghia umana prin perspectiva senzorului cu clama pentru varful degetului.  Atunci semnalul masurat poate fi obtinut printr-un element fotosenzitiv, informatia obtinuta va fi afisata pe 2 grupuri de Led-uri in circuitul electronic si microprocessor. 

Precautii de utilizare

1. Nu folositi pulsoxinetrul impreuna cu echipamentul RMN sau CT.

2. PERICOL DE EXPLOZIE : Nu folositi pulsoximetrul intr-o atmosfera exploziva.

3. Pulsoximetrul este conceput doar ca adiacent in asistarea pacientului. Doctorii ar trebui sa puna diagnosticul impreuna cu manifestarile clinice si simptome.

4. Verificati senzorul pulsoximetrului ca este la locul sau pentru a va asigura va circulatia si pielea pacientului sunt in conditie buna.

5. Nu intindeti banda adeziva in timp ce aplicati senzorul pulsoximeturlui. Aceasta poate cauza masurari incorecte sau arsuri ale pielii.

6. Va rugam sa cititi cu atentie manualul de instructiuni inainte de operare.

7. Pulsoximetrul nu are alarma Sp02, nu este pentru monitorizare continua.

8. Utilizarea indelungata sau conditia pacientului poate necesita schimbarea locului senzorului periodic. Schimbati locul senzorului si verificati integritatea pielii, statusul circulator, si alinierea corecta la fiecare 4 ore.

9. Masurarile incorecte pot fi cauzate de autoclavare, sterilizarea oxidului etilen, sau imersarea senzorului in lichid.

10. Nivel ridicat de hemoglobina disfunctionala (cum ar fi carboxyl-hemoglobina sau metemoglobina) pot cauza masurare incorecta.

11. Colorantii intravasculari cum sunt indocianina verde sau metilen albastru pot cauza masurari incorecte.

12. Masurarile Sp02 pot fi afectate serios in prezenta luminii ambientale. Acoperiti zona senzorului (cu un prosop medical ) daca este nevoie.

13. Actiuni neprevazute pot cauza masurari incorecte.  

14. Semnal medical cu frecvente inalte sau interferente cauzate de defibrillator poate cauza masurari incorecte.

15. Pulsatiile venoase pot cauza masurari incorecte.

16. Poate cauza masurari incorecte atunci cand senzorul si manseta de presiune sunt pe aceeasi artera sau linie intravasculara.

17. Hipertensiunea, vasocontrictie severa, anemie severa, sau hipotermie pot cauza masurari incorecte.

18. Poate cauza masurari incorecte daca este  folosit dupa un stop cardiac.

19. Unghii vopsite sau lacuite pot cauza masurari incorecte.

20. Urmati regulamentele locale de reciclare acestui dispozitiv si a componentelor precum si a bateriilor Caracteristici Ecran LCD • Ecran LCD, usor de operat • Consum scazut, operare continua de 40 ore • Indicator de voltaj scazut • Oprire automata de 8 secunde atunci cand nu este semnal • Dimensiune mica, greutate usoara si usor de purtat.  Ecran OLED • Ecran in 2 culori OLED, mai multe moduri de afisaj • Consum scazut, operare continua de 40 ore • Indicator de voltaj scazut • Oprire automata de 8 secunde atunci cand nu este semnal • Dimensiune mica, greutate usoara si usor de purtat. Instructiuni de operare Pulsoximetrul de deget poate fi folosit pentru a masura saturaria de hemoglobina si rata pulsului prin deget. Produsul se poate folosi in familie, spital (inclusiv uz clinic in anestezie, operatii, pediatrie, medicina de urgenta) organizatii sociale, conditie fizica in sport (poate fi folosi inainte sau dupa sport. Operarea in timpul sportului nu este recomandata.) . este aplicabil si la cei care fac drumetii in padure, care escaladeaza munti, persoane peste 60 ani, cei care lucreaza peste 12 ore.

Produsul nu este indicat pentru monitorizarea continua a pacientului.  

1. Instalati 2 baterii AAA in comoartimentul bateriei.  

2. Pune-ti degetul in gaura de cauciuc a Oximetrului (este bine sa introduceti degetul apasat) inainte de a inchide clama cu unghia in sus.

3. Apasati butonul de pe ecranul din fata.

4. Nu miscati degetul in timp ce oximetrul functioneaza . corpul dvs trebuie sa stea nemiscat.

5. Apasati butonul din fata daca vreti sa schimbati directia ecranului

6. Cititi datele de pe ecran

7. Daca nu este semnal oximetrul se poate opri automat.

8. Inlocuiti bateriile cu altele noi atunci cand OLED indica faptul ca bateriile mai au putina energie.

Atunci cand puneti degetul in oximetru, unghia trebuie sa fie in sus.

Declaratie: va rugam sa folositi alcool sanitar pentru a curata cauciucul inainte de fiecare test precum si degetul dupa fiecare test.

Cauciucul din dotarea oximetrului este un cauciuc medical, care nu are toxine si nu poate avea nici un effect secundar cum ar fi alergie pe pielea dvs. 

Descrierea detaliata a functiilor aparatului:

1. Tipul Display-ului : Ecran LCD si ecran OLED 2. Sp02: Masurare: 70% ~ 99%          Precizie: ± 2% din stadiul de  70% ~ 99%          Nespecificat (≤70%) pentru SP02          Rezolutie : ±1% 3.

Puls: masurare: 30BPM ~240BPM         precizie: ±1 BPM sau ±1% (cel mai mare)

4. Putere: 2 baterii de 1,5 V AAA

5. Consum de energie: sub 30Ma

6. Oprire automata: aparatul se opreste automat atunci cand nu este deget in el timp de 8 secunde

7. Dimensiuni: 62mmx32mmx33mm

8. Mediul de operare: temperatura de operare: 5°C~40°C °C                               temperatura de depozitare: -10°C ~40°C                               umiditatea ambientala: 15%~80% in timpul operarii                                                   10%~80% in timpul depozitarii                                Presiunea aerului: 70kPa~106Kpa

9. Declaratie: EMC acestui produs este conform cu standardul IEC60601-1-2

10. Performanta masurarii in conditii de perfuzie joasa : echipamentul de test necesar (BIO-TEK INDEX TESTER PULSOXIMETRU ) poate masura rata pulsului valabila cu o amplitudine de 6% a simularii amplitudinii ratei de puls. 11. Capacitate de rezistenta a interferentelor impotriva luminii ambientale: dispozitivul functioneaza normal atunci cand Testerul BIO-TEK INDEX Pulsoximetru semnaleaza interferente ale altor aparate.

Clasificare

1. Clasa de management pentru Dispozitivele Medicale: II echipament

2. Tip anti-electric Soc

3. Diploma anti-electric soc: Tip BF echipament Mentenanta si prezervare 1. Inlocuiti bateriile la timp atunci cand lumina de voltaj scazut este aprinsa. 2. Curatati suprafata varfului degetului pulsoximetrului inainte de a fi folosit pentru diagnosticarea pacientilor.  3. Scoateti bateriile daca nu folositi aparatului timp indelungat

4. Ar fi de preferat sa pastrati aparatul in -10 ~40 °C si umidicate de 10%~80%.

5. Este recomandat sa pastrati aparatul uscat tot timpul. O ambianta umeda poate afecta durata de viata si chiar sa deterioreze aparatul.  

6. Va rugam sa urmati regulamentele locale in ce priveste reciclarea bateriilor. 

Toata descrierea
Review-uri
Fii primul care evaleaza acest produs
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!