Descrierea produsului

Jucariile din lemn raman in continuare ca fiind cele mai apreciate atat de catre copii cat si de parinti.
Cu aceste jucarii din lemn, parintii reusesc sa transmita copiilor legatura stransa dintre om si natura, respectiv viziunea asupra frumusetii acestei lumi.

Caracteristici:
bullet O jucarie pe viata, datorita rezistentei lemnului.
bullet Daca intrebam un baietel care ii sunt cele mai indragite vehicule, cu siguranta vor raspunde, Avion, Salvare, Pompieri, Politie, Motocicleta si Vapor
bullet Puzzle-ul le cuprinde pe toate 6, dar mai mult acestea sunt in mediul lor real, pe drum, in aer, in parcare sau pe apa
bullet Datorita culorilor vii, dar si formelor dragute ale vehiculelor, din prima clipa va deveni cea mai mare atractie a copiilor.
bullet Ofera distractii de neegalat si permite utilizarea de catre mai multi copii in acelasi timp.
bullet Prin asezarea fiecarei forme la locul potrivit, cei mici invata sa gandeasca logic si isi dezvolta coordonarea dintre ochi si mana.
bullet Nu necesita asamblare si nu contine componente mici ce pot fi inghitite de catre copii, iar micutii nu pot dezasambla jucaria.
bullet De asemenea micutii vor putea invata foarte repede culorile si formele, dar vor recunoaste imediat si semnele de baza a fiecarui vehicul
bullet Jucaria este fabricata in asa fel incat sa evite orice posibilitate de accidentare.
bullet Lacurile si vopselele folosite sunt pe baza de apa conform reglementarilor Europene cu privire la siguranta copilului.
bullet Dimensiuni: 20 x 21.5 cm (latime x inaltime)
bullet Dimensiune forme: intre 8 si 9 cm
bullet Varsta recomandata: 12 luni +

Jucaria este vopsita cu vopsele non-toxice si pe baza de apa.
Fiecare jucarie din lemn de inalta calitate, are certificatul siguranta pentru jucariile de lemn, de la Institutul de Certificate ITC, astfel este dovedit ca jucariile sunt potrivite pentru dezvoltarea abilitatilor motrice si locomotorii a copilasilor. Fiecare jucarie a fost testata in parte conform directivelor generale internationale, asadar au luat cu merit titlul de "Jucarie sigura".