Descrierea produsului

3..2..1 si lansati aceasta uimitoare racheta!

Utilizati proiectorul de inalta calitate pentru a vizualiza 24 de fotografii cu planete, astronauti si nave spatiale, pe pereti sau pe tavanul camerei. Sunt incluse trei discuri, fiecare avand opt imagini diferite. Trebuie doar sa selectezi discul ales si sa il introduci in partea de sus a rachetei, scoti varful rachetei si rotesti diapozitivul pentru a selecta imaginea favorita. Proiecteaza imagini cu latimea de pana la 1 m. In partea din spate a rachetei vei gasi o zona ascunsa de depozitare a diapozitivelor pentru a le mentine in conditii de siguranta.

Acest model mare si realistic de racheta intra in actiune de fiecare data cand un vizitator intra in dormitorul tau! Datorita senzorului de miscare care declanseaza lumini si sunte specifice rachetelor vei sti de fiecare data cand cineva intra in camera ta. Include un autocolant cu racheta pentru usa.

Racheta de 35cm de are un suport de masa sau de perete inclus.

Jucariile Brainstorm sunt jucarii educative, interactive si distractive, care aduc impreuna o serie de obiecte fascinante. Scopul jucariilor Brainstorm este de a distra copii, dar si de a-i inspira pentru a afla mai multe despre mediul lor inconjurator.