Jucarie cub Taf Toys Savannah

Cod: 12755_taf
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 0-3 ani
Pentru: Baieti si Fetite

Recomandat de la 0 luni+.

Cub de joaca moale plin de activitati, ilustratii si distractie.

Aceasta jucarie versatila pentru copii este perfecta pentru dezvoltarea constientizarii simturilor copilului. Conceput pentru a atrage mainile, urechile, ochii si gura, aceasta este o jucarie multifunctionala cu multe de explorat pentru cei mici. In siguranta inca de la nastere, numeroasele texturi si trasaturi diferite inseamna ca micutii nu se vor plictisi niciodata, iar fetele si trasaturile adorabile ale personajelor, plus includerea unei oglinzi sigure pentru bebelusi, il vor ajuta pe copil sa-si dezvolte constientizarea emotionala si intelegerea lumii. In plus, explorarea diferitelor fete ale cubului le va ajuta sa-si dezvolte si sa-si perfectioneze abilitatile motorii pe masura ce ajung, dau cu piciorul si apuca pentru a se angaja cu aceasta jucarie senzoriala. Dentitia moale de ananas este perfecta si pentru calmarea gingiilor dureroase, ceea ce este foarte necesar pentru bebelusii de aceasta varsta. Acesta este un cadou grozav care poate creste odata cu stadiul de dezvoltare al micutilor tai si care este perfect pentru a le scoate si pentru a te distra in deplasare.

Caracteristici:

Aceasta jucarie multi-senzoriala este ideala pentru bebelusi inca de la nastere si prezinta personaje adorabile si prietenoase.

Savannah Discovery Cube are in interior un clopotel care tipeste, pentru a stimula urechile mici si pentru a le ajuta sa-si dezvolte intelegerea cauzei si efectului.

Exista diverse texturi diferite pe numeroasele fete pe care mainile mici sa le exploreze, cum ar fi aplicatii cu blana, cozi si coame de animale texturate, un maner captusit pentru ca bebelus sa-l apuce si inele fosnind cu bulgari si umflaturi pentru un interes sporit.

Peek-ul si frunzele sifonate ofera senzatii mai complexe pentru cei mici, creand zgomote interesante in acelasi timp.

Dispune, de asemenea, de o oglinda sigura pentru bebelusi pentru constientizarea de sine si un dispozitiv de dentitie tactil pentru a calma gingiile dureroase.

Se fixeaza cu usurinta pe capota caruciorului sau pe scaunul masinii pentru distractie in deplasare.

Dimensiune: 33 cm.

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!