Descrierea produsului

Multi dintre copii vor fi cuceriti de optiunea de a folosi wc-ul, asemenea parintilor sau fratilor mai  mari, pe care ar dori sa ii imite intru totul. Totusi, pentru un copil de 2-3 ani, vasul de toaleta standard este prea inalt si mai ales prea larg pentru a fi sigur. 

Iar daca inaltimea se poate rezolva cu ajutorul unui scaunel inaltator, dimensiunea mare a vasului de toaleta reprezinta o problema mult mai specifica, ce nu poate fi solutionata decat cu ajutorul unui reductor special. 

 

Multi copii se inhiba din cauza contactului direct cu reductorul de plastic, dar acest produs inlatura acest neajuns. Este dotat cu un colac integrat foarte moale, care ofera un plus de confort micutului utilizator. Modelul este usor de acceptat chiar si de catre bebelusii mofturosi. 

Cele doua manere laterale ajuta la buna fixare a reductorului pe vasul de toaleta, astfel ca micutul tau este in perfecta siguranta.

Se adapteaza perfect oricarui vas de toaleta si este extrem de stabil, deci copilul nu este expus nici unui fel de emotii negative sau sperieturi. Este recomandat copiilor incepand inca de la 12 luni, dar majoritatea copiilor il folosesc abia dupa 2 ani, aceasta fiind varsta la care incep sa detina controlul asupra sfincterelor. Se poate utiliza pe orice vas de toaleta. 

Desenele atractive si emotionante cu familia  il fac si mai interesant si iubit de catre copil, care se va bucura sa il foloseasca.

Fiind confectionat din materiale de calitate, fara substante toxice sau potential daunatoare, reductorul respecta toate standardele de calitate europene pentru produsele de acest tip.

Forma ovala, ce imita forma olitei, pentru ca schimbarea sa nu fie una majora. 

Protectia anterioara antistropire este o caracteristica importanta, contribuie la mentinerea curateniei si a igienei in baie.

Un reductor din material plastic se va intretine la fel ca un colac clasic de wc. El se va spala cu apa si detergent sau sapun si se va dezinfecta periodic cu solutii special destinate acestui scop. Trebuie sa ai grija doar sa il clatesti temeinic. 

Dimensiunile sunt de 39 x 30 x 13,5 cm, astfel ca produsul te poate insoti si in vacante.

  • este foarte practic si eficient
  • este dotat cu un colac integrat foarte moale, care ofera un plus de confort
  • are doua manere utile pentru mai multa stabilitate
  • este recomandat pentru toate tipurile de toalete
  • este prevazut cu desene atractive
  • este confectionat din materiale de calitate, non-toxice
  • este ideal pentru ca prichindelul sa faca trecerea de la olita la toaleta
  • model unisex iubit deopotriva de fete si baieti

 

 

Din motive de igiena, acest produs nu este returnabil!

Reductor toaleta copii colac integrat moale Bing Maltex Baby

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra