Descrierea produsului

Reductorul pentru toaleta de la UBBI este o inovatie in dezvoltarea celui mic ce ii face tranzitia usoara de la olita la toaleta.

Reductorul este prevazut cu o protectie impotriva stropirii si un carlig pentru atasarea de toaleta si in plus este ajustabil.

Produsul este usor de utilizat si curatat si este realizat din materiale de cea mai buna calitate fara PVC BPA sau ftalati.

Intrati in universul UBBI in care produse inovatoare sunt constant create avand in minte parinti copii si nevoile acestora.

Principalul obiectiv al companiei americane: satisfactia clientilor sai.

Sub brand-ul UBBI veti gasi produse unice de cea mai buna calitate ce simplifica viata parintilor si ii fac pe bebelusi fericiti mentinandu-i permanent in deplina siguranta.

Multumita cosului metalic pentru scutece cu functie anti-miros un produs inovator ce a castigat numeroase premii in domeniu UBBI este acum un brand recunoscut la nivel international.

Cu aceeasi atentie si preocupare indreptate spre consumatorul final alaturi de abilitati inovatoare de design de produs brandul UBBI isi extinde in prezent know-how-ul si spre segmentul produselor de hranire.

O gama larga de produse este acum disponibila parintilor moderni de astazi in cautare de produse esentiale pentru bebelusi care sa fie functionale si la moda.

Dimensiuni: 29.21L x 36.83l x 7.77h cm

 

Din motive de igiena, acest produs nu este returnabil!

Reductor toaleta cu manere incorporate gri

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra