Repelent ultrasonic anticapuse pentru copii culoare orange

124Lei

Repelent ultrasonic anticapuse pentru copii culoare orange

Cod: TL_kid
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 3-9+ ani
Pentru: Baieti si Fetite

Tickless Kid Anti capuse reprezinta solutia ideala impotriva capuselor pentru copii. Produsul este destinat copiilor cu varsta cuprinsa intre 3-10 ani.

Cu ajutorul lui Tickless Kid Anti capuse vei petrece timpul in natura fara sa iti faci griji: dispozitivul indeparteaza capusele, fara a folosi produse chimice periculoase. Pur si simplu il atasezi pe hainele sau incaltamintea copilului si va tine capusele la distanta timp de 9-12 luni de la activare, permitand intregii familii sa petreaca timp in aer liber fara griji.

Tickless Kid Anti capuse emite o serie de impulsuri ultrasonice la 40 kHz. Acestea sunt imperceptibile de catre bebelusi, copii, adulti sau animale de companie, dar interfereaza cu capacitatea de orientare a capuselor, tinandu-le astfel la distanta. Distanta de operare: 1,5 m. Dispozitivul este unul de preventie.

Mod de utilizare: indeparteaza eticheta de plastic pentru a activa dispozitivul. 4 flashuri rosii vor indica functionarea corecta. Poti verifica oricand functionarea prin apasarea butonului gri aflat pe dispozitiv - led-ul rosu va clipi. Din cauza dimensiunii mici, dispozitivul trebuie montat astfel incat copiii mici sa nu il poata ingera. Fixeaza Tickless Kid Anti capuse in mod responsabil (ex: pe haine, la curea, pe pantof, pe patura, pe carut) astfel incat copilul sa nu il poata indeparta sau inghiti. NU pune dispozitivul in buzunar sau in geanta. Daca vei proveda astfel, vei obstructiona emiterea undelor ultrasonice.

ATENTIE! Acest produs se foloseste doar sub supravegherea unui adult. Desi nu este rezistent la apa, Tickless Kid Anti capuse este rezistent la umezeala (IP31). Daca dispozitivul se uda, usuca-l cu un uscator de par si apoi il poti refolosi, verificand inainte functionarea corecta. In zonele foarte populate de capuse nu e garantata protectia 100%.

 

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!