Descrierea produsului

Robotul de bucatarie multifunctional Chefy 5 de la Miniland va ajuta sa castigati timp si sptiu, multumita celor 5 functii diferite, dar si datorita posibilitatii ingenioase de pastrare a componentelor.

Caracteristici generale:

Robot de bucatarie multifunctional cu 5 functii diferite:

- incalzeste continutul biberoanelor si al recipientelor cu mancarea bebeluslui, indiferente de forma. Continutul este incalzit in mod uniform si rapid.

- sterilizeaza biberoanele si accesoriile acestora. Include cleste pentru a scoate componentele.

- prepara hrana cu abur cald, multumita celor doua nivele de emitere a aburului cald, adaptabil la tipul de mancare care se doreste a se gati. Prepararea hranei cu abur cald, este o metoda foarte eficienta de a gati, legumele pastrandu-si proprietatile nutritive.

- dezgheata mancarea in deplaina siguranta, cu ajutorului aburului cald.

- zdrobeste alimentele, in functie de textura alimentelor, putand fi utilizata oricare dintre cele doua viteze de rotatie.

Include pe langa recipientul principal din plastic, inca 2 recipiente si 2 mici site din plastic, care pot fi utilizate impreuna pentru a creste capacitatea recipientului principal, utile pentru separarea hranei, dar si pentru sterilizarea si incalzirea biberoanelor mari.

Partile componente se pot demonta foarte usor, fiind lavabile si usor de curatat.

Recipientele din plasttic, precum si cutitele se pot spala la masina de spalat vase.

Sistem automat de protectie, in cazul in care este prea multa apa in rezervor. De asemenea, daca nu este utilizat o perioada scurta de timp, intra in stare de hibernare.

Avertizare luminoasa si auditiva.

Ecran luminos de culoare albastra, foarte usor vizibil si intuitiv. Pe ecran sunt afisate multiple optiuni si informatii privind procesele in desfasurare.

Parte inferioara a robotului este de fapt un mic sertar, in care se pot pastra componentele de dimenisuni mici ale aparatului.

Toate componentele pot fi pastrate in recipientul mare al robotului, astfel incat sa ocupe cat mai putin spatiu atunci cand aparatul nu este utilizat.

Loc special pentru a infasura cablul, rapid si eficient.

Include geanta pentru transportul facil al aparatului sau pur si simplu pentru pastrarea in conditii ideale.

Functioneaza numai pe baza de abur cald.

Recomandare: este de preferat sa se utilizeze apa plata sau distilata, pentru o functionare ideala a aparatului, precum si pentru prelungirea duratei de viata.

Partile componente din plastic nu contin bisphenol A (BPA Ffee).

Online, pe site-ul www.minilandbaby.es este disponibila carte de bucate online.

Caracteristici tehnice:

Voltaj: 230 V AC 50

Puterea in Watt: 300 W

Timp aproximativ necesar pentru incalzirea biberoanelor: 5 minute (timpul difera in functie de capacitatea biberoanelor)

Capacitate de incalzire: 1 biberon sau recipient / ciclu

Capacitate de sterilizare: 1 biberon sau recipient / ciclu

Durata aproximativa de sterilizare: 10 minute

Garantie: 24 luni