Rochita Tutu Craciunita 4-5 ani

Cod: CRA-4-5-ani
Produsul nu este momentan in stoc!
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*

Marimi disponibile:

  • 2-3 ani
  • 4-5 ani
  • 6-7 ani
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 4-5 ani
Pentru: Fetite

Rochita tutu Craciunita

Rochita tutu Craciunita este ideala pentru a fi purtata la serbarea de iarna de la gradinita sau scoala, in noaptea de Ajun cand il asteptam pe Mos Craciun sau poate fi cadoul perfect de Craciun pentru fetita dvs, iar prin detasarea accesoriilor poate fi o rochita rosie casual, ce poate fi purtata in orice zi.

Rochita de Craciun are ca si accesorii o bentita de blanita alba si o centura neagra de satin cu catarama de paiete, care pot fi usor detasate.

Rochita Craciunita poate fi raspunsul perfect in cautarile dvs. de Craciun si nu numai: rochite Craciun, costum Mos Craciun, rochita cadou Craciun, cadou copii Craciun, costum serbare gradinita, rochita Mos Craciun, costum Craciun.

Acest costum tutu de Craciunita este compus dintr-un corset de crochet elastic rosu, pe care sunt  aplicate manual 4 randuri de tul rosu sub forma de fasii. Tulul este moale, fiind confectionat din nylon, de calitate premium. Cele 4 randuri de tul ofera volum rochitei, conferind imaginea unui personaj de basm.

Corsetul din crochet elastic este delicat si se muleaza perfect pe corp datorita fibrei de elastan pe care o contine. El se poate intinde pana la 10-15 cm si permite utilizarea rochitei tutu o perioada mai indelungata odata cu cresterea fetitei dvs.

Bretelele realizate din satin rosu  sunt placute la atingere, se pot regla la dimensiunea dorita si se fixeaza la spate cu cate un nasture. Pe corset,  in partea din spate, este aplicata o funda rosie de satin.

Toate accesoriile si bretelele sunt aplicate manual, sunt delicate, nu irita pielea si deoarece sunt cusute, nu exista riscul de dezlipire.

  • Lungimea tulului aplicat pe corset este de 35 cm la marimea de 2-3 ani si la marimea 4-5 ani, iar la marimea de 6-7 ani 43 cm. Pentru partea de corset, va rog sa consultati Ghidul de marimi si sa alegeti marimea adecvata.
  • Se recomanda ca rochita tutu sa se poarte cu o jupa sau cu ciorapei lungi, respectiv colanti. Pentru bebelusi si fetitele cu pielea mai delicata se recomanda purtarea unui body pe sub corset pentru un comfort marit.

Pentru partea de corset, va rog sa consultati ghidul de marimi si sa alegeti marimea adecvata.

Ghid marimi


Se recomanda ca rochita tutu sa se poarte cu o jupa sau cu ciorapei lungi, respectiv colanti. Pentru bebelusi si fetitele cu pielea mai delicata se recomanda purtarea unui body  pe sub corset pentru un comfort marit.

Culorile pot diferi de realitate cu o nuanta din cauza setarilor dvs de rezolutie PC -luminozitate, contrast, culoare sau de monitorul dvs.CRT- LCD.

*Deoarece rochitele tutu sunt lucrate manual pot sa existe mici diferente de 1-2 cm fata de lungimile prezentate.
*NU sunt  incluse alte produse prezentate in poze ( pantofi, ciorapei).

Prin aceasta achizitie sustii producatorii din Romania!

PRODUSE HANDMADE IN ROMANIA

 

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!