Rochita Tutu Printesa Rozelor 6-7 ani

Cod: ROZ-6-7-ANI
Produsul nu este momentan in stoc!
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*

Marimi disponibile:

  • 0-1 ani
  • 2-3 ani
  • 4-5 ani
  • 6-7 ani
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 6-7 ani
Pentru: Fetite

Rochita copii tutu Printesa Rozelor este ideala pentru a fi purtata la o petrecere de copii, la o serbare, carnaval, balet, botez sau nunta reusind sa redea imaginea unei printese desprinsa din povesti sau a unei zane a rozelor sau a zorilor. Marimea 0-1 ani este perfecta ca si o rochita de botez, iar marimile mai mari ca si rochite de domnisoara de onoare.

Rochita copii tutu este compusa dintr-un corset de crochet elastic roz pal, pe care sunt aplicate manual 4 randuri de tul roz pal sub forma de fasii. Tulul este moale fiind confectionat din nylon, de calitate premium. Cele 4 randuri de tul ofera volum rochitei, conferind ?imaginea unei rochite de printese.

Corsetul din crochet elastic este delicat si se muleaza perfect pe corp datorita fibrei de elastan pe care o contine. El se poate intinde pana la 10-15 cm si permite utilizarea rochitei tutu cativa ani odata cu cresterea fetitei dvs.

Rochita tutu Printesa Rozelor are o stralucire deosebita datorita tulului roz aprins cu paiete care se impleteste minunat cu tulul roz pal si a volanasului din acelasi tul roz aprins cu paiete aplicat pe corset.

Bretelele realizate din satin de culoare roz pal sunt placute la atingere, se pot regla la dimensiunea dorita si se fixeaza la spate cu cate un nasture. Pe corset in spate este aplicata o fundita roz de satin.

Toate accesoriile sunt aplicate manual, sunt delicate, nu irita pielea si deoarece sunt cusute, nu exista riscul de dezlipire.

Lungimea tulului aplicat pe corset este de 30 cm la marimea de 0-1 ani, 35 cm la 2-3 ani si 43 cm la marimea 4-5 ani si 6-7 ani.

Pentru partea de corset, va rog sa consultati ghidul de marimi si sa alegeti marimea adecvata.


Se recomanda ca rochita tutu sa se poarte cu o jupa sau cu ciorapei lungi, respectiv colanti. Pentru bebelusi si fetitele cu pielea mai delicata se recomanda purtarea unui body pe sub corset pentru un comfort marit.

Culorile pot diferi de realitate cu o nuanta din cauza setarilor dvs de rezolutie PC -luminozitate, contrast, culoare sau de monitorul dvs.CRT- LCD.

*Deoarece rochitele tutu sunt lucrate manual pot sa existe mici diferente de 1-2 cm fata de lungimile prezentate.
*NU sunt incluse alte produse prezentate in poze ( pantofi, ciorapei).

Prin aceasta achizitie sustii producatorii din Romania!

?

.

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!