Rochita Tutu Romancuta 2-3 ani

Cod: ROM-2-3 ani
Produsul nu este momentan in stoc!
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*

Marimi disponibile:

  • 0-1 ani
  • 2-3 ani
  • 4-5 ani
  • 6-7 ani
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 2-3 ani
Pentru: Fetite

Rochita tutu Româncuta

Rochita tutu Româncuta este ideala pentru a fi purtata la o serbare, zi de nastere, botez, nunta, petrecere traditionala, la Paste, ziua nationala a României  sau  o alta ocazie speciala, reusind sa redea imaginea unui costum traditional românesc. Marimea 0-1 ani este perfecta si ca o rochita de botez.

Rochita tutu este compusa dintr-un corset de crochet elastic alb, pe care sunt  aplicate  manual 4 rânduri de tul alb sub forma de fâsii. În partea din fata este aplicat tule rosu, galben si albastru formând tricolorul României. Tulul este moale, fiind confectionat din nylon, de calitate premium. Cele 4 rânduri de tul ofera volum rochitei.

Corsetul din crochet elastic este delicat si se muleaza perfect pe corp datorita fibrei de elastan pe care o contine. El se poate întinde pâna la 10-15 cm si permite utilizarea rochitei tutu o perioada mai îndelungata odata cu cresterea fetitei dvs.

Rochita tutu Româncuta are un farmec deosebit datorita celor doua mânecute minunate din dantela alba de bumbac, pe care sunt împletite câte o panglica subtire rosie, ducându-ne cu gandul la o ie traditionala.Mânecutele sunt placute la atingere, se pot regla la dimensiunea dorita si se fixeaza la spate cu o fundita de satin rosu.


Bretelele realizate din satin rosu sunt placute la atingere, se pot regla la dimensiunea dorita si se fixeaza la spate cu cate un nasture. Pe corset, È‹n partea din spate, este aplicata  o fundita rosie de satin.

Toate accesoriile si bretelele sunt aplicate manual, sunt delicate, nu irita pielea si deoarece sunt cusute, nu exista riscul de dezlipire.

  • Lungimea tulului aplicat  pe corset este de 30 cm la marimea de 0-1 ani, 35 cm la 2-3 ani si 43 cm la marimea 4-5 ani. 
  •  
    Marime

    A

    Circumferinta bust

    B

      Inaltime corset 

    C

    Lungime tul

    0-1 ani

      30 cm - 45 cm  *

    11cm - 12 cm

    30 cm

    2-3 ani

    45 cm - 60 cm *

    15 cm - 16 cm

    35 cm

    4-5 ani

    45 cm - 60 cm *

    17 cm - 18 cm

    35 cm sau 43 cm **

    6-7 ani

    55 cm - 70 cm *

    18 cm -19 cm

    43 cm

    Observatii :   

        * -intervalul È‹n care se   
    È‹ntinde corsetul datorita
    elasticitatii sale

     

      **- lungimea difera în functie      
    de model (aceasta informatie
    o gasiti în descrierea
    fiecarei rochite)

  • Se recomanda ca rochita tutu sa se poarte cu o jupa sau cu ciorapei lungi, respectiv colanti. Pentru bebelusi si fetitele cu pielea mai delicata se recomanda purtarea unui body  pe sub corset pentru un comfort marit.

Culorile pot diferi de realitate cu o nuanta din cauza setarilor dvs de rezolutie PC -luminozitate, contrast, culoare sau de monitorul dvs.CRT- LCD.

Manipulare:

Rochita tutu se poate pastra si depozita în cutia originala.

ÈŠnainte de utilizare, scoateti rochita din cutie, scuturati-o pentru a-i da volum, îndreptati fâsiile de tule din interior si exterior si agatati-o pe un umeras.

Tutu este un produs foarte delicat atât pe partea de corset elastic, cât si pe partea de tule sau de accesorii, de aceea se recomanda sa-l manipulati cu mare atentie.

Partea de corset elastic este cea mai pretentioasa, de aceea aveti grija sa nu o agatati sau rupeti, deoarece se poate destrama.

Anti sifonare:

Nu folositi niciodata fierul de calcat deoarece materialul de tul se poate topi!

În momentul în care partea de tul este sifonata mai tare, lasati tutu pe un umeras în baie, în aburi, timp de 15-20 minute.
O alta solutie este sa pulverizati pe partea de tul apa sau apa cu putin balsam.

Spalare:

Nu spalati niciodata tutu în masina de spalat!


Se recomanda sa spalati usor cu apa si sapun doar zona în care tutu este murdar. În cazul în care întregul tutu este murdar, spalati cu mâna întreaga suprafata, foarte delicat cu apa rece si sapun.
Clatiti usor cu apa. Puteti sa adaugati putin balsam la clatire, acesta are efect anti electrizare; lasati tutu la uscat pe un umeras si îndreptati toate fâsiile din tul pentru a se usca fara cute.

Anti electrizare: 

Tutu este  facut din nylon, deci electrizarea poate fi câteodata o problema din cauza umiditatii reduse a fibrelor. Pentru a preveni electrizarea, pulverizati putina apa pe fâsiile din tule din care e format tutu. Pentru rezultate mai bune se poate pulveriza cu o solutie din apa cu putin balsam de rufe.

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!