Descrierea produsului

Rondele din orez expandat Bio Organix FingerFoods cu Zmeura si Afine, 50 g, de la 7 luni

Promisiunea Fara Minciuni:  

Intotdeauna ecologic;
Nimic inutil;
Stabilim standarde.


Celor de la Organix le place sa faca lucrurile mai bine: o lume mai buna in care este usor sa faci alegeri culinare sanatoase. De aceea fac mancare grozava, intotdeauna ecologica, fara minciuni si cu etichete curate.
Rondelele BIO din orez expandat sunt crocante, cu bucati mari, de dimensiuni potrivite pentru a putea fi tinute in manute.
Potrivite incepand de la varsta de 7 luni.
Fara zahar adaugat.
Potrivite si pentru vegetarieni. 
Fara coloranti si arome artificiale.

Ingrediente: Orez integral ecologic 85%, suc ecologic concentrat de mere 10%, suc ecologic concentrat de zmeura 3%, suc ecologic concentrate de affine 2%, Vitamina B1 (Tiamina - nutrient esential in cresterea copilului) ** <1%.  **  fara certificare ecologica.

INFORMATII  PRIVIND  ALERGENII: Fara gluten.

SFAT  PENTRU SIGURANTA: 

A se consuma doar de copii mai mari de 7 luni, care stau singuri in sezut si sunt supravegheati! 


IMPORTANT:

Ingredientele folosite pot pata. A  se depozita la loc uscat si racoros. Dupa deschidere, pot fi pastrate intr-un recipient etans pentru a ramane crocante.

Informatiile cantitative privind ingredientele si valorile nutritionale pot fi supuse schimbarii de catre producator. In cazul in care acestea nu sunt actualizate in timp real, este  posibil ca produsul comandat sa prezinte mici diferente fata de cele de mai sus, Cititi intotdeauna eticheta de pe produsul pe care il primiti acasa.

Rondele din orez expandat Bio Organix FingerFoods cu Zmeura si Afine 50 g de la 7 luni

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra