Descrierea produsului

Rucsacul pentru mame cu posibilitatea de atasare la carucior se caracterizeaza prin eleganta si atentie la detaliile la moda. Alegeti o solutie perfecta in stil urban! Noua linie de rucsaci de la Babyono este un pas simplu catre un viitor luminos.

Acest rucsac multifunctional a fost conceput pentru mamele active care apreciaza produsele de inalta calitate. Forma practica a rucsacului cu 12 buzunare dedicate va permite sa aranjati comod interiorul.

Poate fi purtat si pe spate sau ataaat la un carucior. O caracteristica importanta a rucsacului este siguranta - datorita buzunarului secret ascuns pe spate, cheile si telefonul nostru nu vor cadea in maini gresite, iar buzunarul intern cu blocator RFID va preveni furtul datelor noastre digitale de pe cardurile de plata .

Functia de izolare termica a unuia dintre buzunarele interioare va permite sa mentineti temperatura dorita a alimentelor pentru bebelusul dumneavoastra.

 

Atasarea usoara la carucior precum si hamul confortabil va permit sa il reglati la nevoile actuale si sa asigurati un confort ridicat de utilizare. Materialul exterior solid face rucsacul durabil si adaptat la diferite conditii de utilizare. Acest rucsac este perfect pentru o plimbare zilnica, o excursie in familie cu un copil, precum si o excursie turistica. Este prietenul unui parinte care faciliteaza transportul celor mai necesare articole pentru copil.

Un avantaj suplimentar este un gadget la moda, sub forma de breloc, care decoreaza partea din fata a rucsacului.

 

CARACTERISTICI:
12 buzunare dedicate, inclusiv un buzunar antifurt cu un blocator RFID, un buzunar termic pentru sticle, un buzunar secret pe spatele rucsacului, buzunare cu acces rapid pentru un telefon sau o suzeta
Curele de umar reglabile moi si confortabile si maner scurt
Compartiment principal cu fermoar
Curele laterale detasabile pentru o atasare usoara la carucior 
Finisaj de inalta calitate
Snur

 


DATE TEHNICE:
Material: 100% poliester
Dimensiuni: Latime 35 cm x inaltime 35 cm x adancime 17 cm.
Greutate: 0,58 kg<